Tuesday, April 16, 2013

ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ

Πέρασαν ήδη τρεις μήνες από τότε που, απ’ αυτό το blog, με επίσημα στοιχεία της ίδιας της Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης, αναδείχθηκε τουλάχιστον για όσους διαθέτουν κοινό νου, οικονομική διαπλοκή μεταξύ της ΕΦΟΑ και του προέδρου της με το τουριστικό γραφείο AFEA TRAVEL S.A.. Οι αποχρώσες αυτές ενδείξεις, -για να μην τις χαρακτηρίσουμε αποδείξεις,- θα έπρεπε σε ένα ευνομούμενο κράτος, να ήταν αφορμή άμεσου ελέγχου στα οικονομικά της ομοσπονδίας.
 Όμως στη χώρα της «φαιδράς πορτοκαλέας» το κενό αυτό, έρχονται δημοσιογραφικές παπαρολογίες τύπου «Πρετεντέρη», να το δικαιολογήσουν λέγοντας ότι δεν έχουμε-σαν χώρα-«κουλτούρα ελέγχου»! 
Τι λέτε ρε καραγκιοζάκια! 
Έχετε και το θράσος να ομολογείτε την ανικανότητά σας, ατιμωριτί; 
Αν όλοι αυτοί οι θεσμοθετημένοι φορείς για τον έλεγχο του δημοσίου χρήματος, χρήματα του Έλληνα φορολογούμενου, όπως, το Υπουργείο Οικονομίας, το Υπουργείο Παιδείας-μέχρι πέρυσι το Πολιτισμού-ο Υφυπουργός Αθλητισμού, η Γ.Γ.Αθλητισμού, ο Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης, το ΣΔΟΕ, το Σ.Ε.Ε.Δ.Δ. (Σώμα Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης) στο οποίο υπάγονται πλέον οι αθλητικές  ομοσπονδίες,....αν λοιπόν αυτοί οι φορείς δεν έχουν «κουλτούρα ελέγχου», τότε τι έχουν;.....μήπως έχουν «κουλτούρα συγκάλυψης της λοβητούρας».
 Για ποιο λόγο βρίσκονται εκεί που βρίσκονται;
 Μήπως δεν έχετε καταλάβει , όλοι εσείς, ποιος είναι ο θεσμικός σας ρόλος; Αλλά, ας επανέλθουμε στο «νταραβέρι» της ΕΦΟΑ με την ΑΦΕΑ. 
Με έκπληξη διαπιστώσαμε ότι, τρεις μήνες τώρα, από τις 14 Ιανουαρίου που αναρτήθηκε το κείμενο «ΕFOΑ TRAVEL S.A. και Διαύγεια», μέχρι και σήμερα, δεν υπάρχει καμιά αναφορά στη ΑΦΕΑ. Μετά την αποκάλυψη της κομπίνας, η λέξη ΑΦΕΑ, μοιάζει να είναι απαγορευμένη  λέξη για το site της ΕΦΟΑ. 
Το άσχημο για τον Ζαννιά, αλλά και για την ΑΦΕΑ, είναι ότι, η ανάδειξη του σκανδάλου βασίζεται σε στοιχεία που δεν μπορούν να αλλοιωθούν.
 Αν μπορούσαν θα το έκαναν. Δεν γνωρίζουμε αν διεκόπη η συνεργασία τους, ή οι δύο πλευρές επέλεξαν την σιωπή. 
Εκείνο που γνωρίζουμε είναι ότι δεν θα υπάρξει σκεπτόμενος άνθρωπος που να μη σκεφτεί........ «η ενοχή τους, μέσα από τη σιωπή τους»

No comments: