Monday, December 3, 2012

ΤΟ *ΖΕΪΜΠΕΚΙΚΟ* ΤΗΣ ΕΥΔΟΚΙΑΣ


Η ΕΦΟΑ  μας ενημερώνει.

Mε επιτυχία πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο (1/12) το βράδυ τα εγκαίνια της έκθεσης της ζωγράφου και αθλήτριας του τένις, Εύης Παντελέων.
Τα έργα θα εκτίθενται στο κτίριο της Ε.Ο.Ε., στο Χαλάνδρι, Λ. Βικέλα 52, μέχρι την Παρασκευή 6/12/2012……. 

Ο πρόεδρος της ΕΦΟΑ κ. Σπύρος Ζαννιάς έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Θέλω να συγχαρώ την Εύη Παντελέων για την δουλειά της και της εύχομαι να είναι πάντα δημιουργική. Είμαι βέβαιος ότι την ακολουθούν οι ευχές ολόκληρης της οικογένειας του τένις.»
Μια διόρθωση. Όχι αθλήτρια, πρώην αθλήτρια η κα Πανταλέων (δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά, μεγαλοκοπέλα ούσα), και νυν παράγοντας του τένις.
 Έχει σημασία η διευκρίνηση. 
Άλλο αθλητής, άλλο παράγοντας και μάλιστα ψήφος θηρεύσιμος.
Μια μετάφραση των όσων εννοούσε ο ποιητής. 
«Συγχαρητήρια Εύη μου, να είσαι πάντα δημιουργική  και μη ξεχνάς ότι σε λίγο έχουμε εκλογές στην ΕΟΕ, και πρέπει να είμαι παρών, για να μπορέσεις να κάνεις και του χρόνου την έκθεση.
 Και προσέξτε εκεί στην ΣΤ’ Ένωση που είσαι Γενική Γραμματέας, ιδιαίτερα τώρα που μας προέκυψε «αντιφρονών» ο Θεοδωρόπουλος».
Μια ερώτηση .
Επειδή είχαμε διαβάσει ότι  η έκθεση είναι υπό την αιγίδα της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης , κάτι που εμπεριέχει συνήθως και την έννοια της οικονομική υποστήριξης, να ρωτήσουμε αν υπήρξε οικονομική βοήθεια;
Μια ιδέα. 
Επειδή ο «καβούριας»,δεν υπάρχει περίπτωση να σε στήριξε οικονομικά, δεν του λες να αγοράσει πίνακες να διακοσμήσει τα γραφεία της ΕΦΟΑ.
 Εξ’ άλλου είναι γνωστά τα «Ευεργετικά του αισθήματα».
 Δεν βλέπετε πόσες οικονομικές διευκολύνσεις κάνει στην Ομοσπονδία.
 Για να μη λες ότι εμείς δεν σε στηρίζουμε.
Και τέλος μια συμβουλή. 
Μην αναλίσκεσαι στη λογική ποιοι γράφουν.
Είναι προτιμότερο για το άθλημα να ασχοληθείς με το τι γράφουν, αν πραγματικά αγαπάς το τένις, χωρίς ιδιοτέλεια. 
Φέρεις ευθύνη κυρία μου, όταν στηρίζεις αυτόν που έχει υπερχρεώσει την Ομοσπονδία με πάνω από δύο εκατομμύρια ευρώ, και δεν μπαίνεις στον κόπο να προβληματισθείς.
 Τα φαινόμενα τύπου Ζαννιά εσείς τα επωάζεται.
Και δεν μπορείς να ισχυρισθείς ότι δεν γνωρίζεις.
Το καταλάβατε κα Ευδοκία;

Υ.Γ. Αν διαχωρίσουμε τον παραγοντικό σας ρόλο, και περιορισθούμε στον καλλιτεχνικό, δεν έχουμε παρά να σας συγχαρούμε για τα έργα σας, τα χαρήκαμε.

No comments: