Tuesday, March 13, 2012

Προ-Προκριματικό τουρνουά Tennis Europe U14

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Ο σύλλογος Α.Σ.ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ, που οργανώνει το τουρνουά Tennis Europe U14, SMASH SPRING TOUR (31 Μαρτίου - 7 Απριλίου), προκηρύσσει:

Προ-Προκριματικό τουρνουά, για να συμπληρωθούν 4+4 θέσεις των ταμπλό των προκριματικών Β14 & G14 του διεθνούς τουρνουά.

Συγκεκριμένα, οι αθλητές που επιθυμούν να διεκδικήσουν μία από αυτές τις θέσεις μέσω wild card, πρέπει να στείλουν, ατομικά ή μέσω του συλλόγου τους, σχετική δήλωση συμμετοχής, όπου θα αναγράφουν Ονοματεπώνυμο, Α.Μ. ΕΦΟΑ και εφόσον υπάρχει IPIN της Tennis Europe. Η ύπαρξη IPIN σε αυτή την φάση δεν είναι υποχρεωτική, αν όμως ο αθλητής προκριθεί, τότε για να λάβει μέρος στο τουρνουά, η έκδοση IPIN γίνεται υποχρεωτική. Επίσης, δεν είναι απαραίτητο ο αθλητής να είναι ήδη γραμμένος στο Acceptance List της Tennis Europe, αφού η απονομή wild card δεν προϋποθέτει εγγραφή. ‘Έτσι, θα μπορέσουν να λάβουν μέρος και αυτοί που δεν πρόλαβαν τις προθεσμίες.

Λήξη προθεσμίας: Παρασκευή 23 Μαρτίου.

Συμμετοχές με E-mail: TennisAcropolis@yahoo.gr, με Fax: 210-6132132 ή στο κινητό.: 6946-501122.

Το ταμπλό θα έχει μέγεθος ανάλογο των συμμετοχών και με σύστημα νοκ-άουτ. Η έναρξη θα είναι 27 ή 28 Μαρτίου, επίσης ανάλογα με τις συμμετοχές. Οι αθλητές και οι αθλήτριες που θα λάβουν μέρος στο 2ο Πανελλαδικό, αν την ημέρα της έναρξης δεν έχουν ήδη μία ημέρα ανάπαυσης από τις υποχρεώσεις τους στην Θεσσαλονίκη, θα περάσουν με BYE στον επόμενο γύρο.

Οι θέσεις seeded θα αποφασιστούν από την τεχνική επιτροπή, γιατί θα συμμετάσχουν αθλητές U12, U14, Έλληνες του εξωτερικού, Κύπριοι και άλλοι, που ανήκουν σε διαφορετικά βαθμολογικά συστήματα.

Το κόστος συμμετοχής ορίστηκε 30 ευρώ και καλύπτει το κόστος sign-in όσων προκριθούν.

Οι αγώνες θα μεταδίδονται με εικόνα και ήχο μέσω Internet, τα γήπεδα μας απέκτησαν κερκίδες και πολλά ακόμα χαρακτηριστικά, που θα δώσουν την ευκαιρία στα παιδιά, να νοιώσουν διαφορετικά την συμμετοχή τους σε ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ.

Α.Σ. ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ

No comments: