Monday, March 12, 2012

Ετοιμαστείτε για τις βόλτες στην Θεσσαλονίκη!

Σε λίγες μέρες πάλι οι γονείς και οι αθλητές του τένις θα πάρουν τους δρόμους για την Θεσσαλονίκη γνωρίζοντας ότι και στο 2ο Jounior θα σκορπιστούν στα 4 γεωγραφικά σημεία του ορίζοντα της πόλης.
Η Θεσσαλονίκη κέντρο της ένωσης όλα αυτά τα χρόνια παρότι διαθέτει μια ισχυρή ομάδα ΦΙΛΩΝ του κοντού δεν μπόρεσαν να δούν ΠΕΡΑ από την προσωπική τους αυλή (βόλεμα οικογένειας, επαγγελματικά καταστατικά προσωπικών εταιρειών, προπονητικές και επαγγελματικές εργασίες παρ οτι δημόσιοι υπάλληλοι) δεν αξιώθηκαν πέρα από το τομάρι τους όπως προείπα να δώσουν προϋποθέσεις για τους αθλητές της Β Ελλάδος.
Θυμάμαι την Σαρατζίδου να ρωτά που πήγαν τα εκατομμύρια για το προπονητικό κέντρο και ενώ περάσαν χρόνια ΚΑΝΕΙΣ από τους κολλητούς δεν ενδιαφέρετε να γίνει,έστω και μετά τόσα χρόνια.
ΌΛΟΙ ευχαριστημένοι, αφού εμείς έχουμε βολέψει τις οικογένειες μας ,τα ταξιδάκια μας με τις οικογένειες μας ΓΙΑΤι να νοιαζόμαστε για τους άλλους.
Μας περιμένουν γνωρίζοντας ότι ο χρόνος θα τα σκεπάσει όλα.
Άλλοι γονείς θα έρθουν σε δύο χρόνια.
Θα έχει χαθεί η κούραση και βαρεμάρα με τους καινούργιους που και αυτοί θα πάρουν την θέση τους με τα ίδια χαρακτηριστικά
Κάντε μια καταγραφή, μια οικογένεια πόσα χρόνια ακολουθεί αυτό το τρελό αγωνιστικό πρόγραμμα και θα καταλάβετε τι λέω.
Έτσι όπως εμφανίζονται έτσι και χάνονται.
Ο λόγος ΓΝΩΣΤΟΣ.
ΠΑΝΩ Σ ΑΥΤΟ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟ ΧΑΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΕΝΝΙΣ Ο ΖΑΝΝΙΑΣ ΚΑΙ ΓΛΗΨΙΜΑΤΙΕΣ.
Ρ.Δ

No comments: