Wednesday, March 21, 2012

Ζητάμε συγνώμη που δεν το ανεβάσαμε στις Monday, March 12, 2012

Μην ξεχάσετε να δείτε εάν θα είναι γραμματεία η κόρη Αμουτζόγλου

Τυχαία δεν σας επισημάνω να το δείτε.
Όπως καταλαβαίνετε όταν το κράτος διαλύει τους γνωστούς, άγνωστους κρατικούς οργανισμούς περιμένω να δω εάν θα έρθει να δουλέψει στους αγώνες.
Ελπίζω να μην πάρει έξτρα για την δουλειά της.
Όχι κ. π.π. δεν θα πάρω έξτρα για τη δουλειά μου (άσχετα που θα προσφέρω αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες μου και το Σαββατοκύριακο) και μπορείτε να το διαπιστώσετε.
Είναι αλήθεια ότι όλη η Βαλκανική την έχει κατακουράσει
Τόσο πολύ, που δεν ξέρω εάν στα μαθήματα που κάνει στο Προπονητικό Κέντρο των Βαλκανίων,παίρνει και εκεί ΕΞΤΡΑ λεφτά.
Αν κάνω μαθήματα στο προπονητικο κέντρο των Βαλκανίων!!!! παρακαλώ να με ενημερώσετε που πρέπει να πηγαίνω, τις ώρες και πόσα να ζητήσω απο εκεί?!
Αμείβετε χώρια, στο Jounior?
και επειδή στο Λύκειο αλλά και στο Πανεπιστημίο και κατόπιν στο Μεταπτυχιακό έμαθα ότι το Junior γράφεται έτσι, επίσης όχι κ. π.π. δεν θα πάρω τίποτα.
Τα υπόλοιπα που λέτε δεν αναφέρονται σε μένα, κατάλληλοι είναι άλλοι για να απαντήσουν.
Επίσης θεωρώ απαράδεκτο να μην βγαίνετε με το όνομα σας και να κρύβεστε πίσω από 2 σύμφωνα! Θα μπορούσα να το κάνω και εγώ, αλλά μάλλον δεν λειτουργούμε το ίδιο.
Αν θέλετε μπορείτε να έρθετε στη Θεσσαλονίκη να συζητήσουμε απο κοντά αυτά που σας απασχολούνε χωρίς τη διαμεσολάβηση του internet. Θα είμαι η έγκυος στη γραμματεία, αυτή που για να εξυπηρετήσει θα δουλέψει στον 7 μήνα χωρίς ευρω.
Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας,
Αμουτζόγλου Κυριακή


kiki amou kikiamou@yahoo.co.uk
Mar 16 (5 days ago)
to me
Καλησπέρα,
Υπάρχει κάποιο πρόβλημα και δεν ανεβάζετε την απάντηση μου?Βλέπω ότι κάθε μέρα ανεβάζετε νέα θέματα, εγώ σας το έστειλα από την Τετάρτη και δεν έχει ανέβει ακόμα. Και ξαναρωτάω υπάρχει κάποιο πρόβλημα?Να το στείλω σε άλλη μορφή? Παρακαλώ περιμένω την απάντηση σας.
Ευχαριστώ πολύ,

Λυπόμαστε που δεν ανέβηκε στην ώρα του.
Και τώρα το είδαμε τυχαίως.
τ.ν.τ.τ
Αμουτζόγλου Κυριακή

No comments: