Monday, March 26, 2012

Μια φορά και ένα καιρό ....λέει το παραμύθι της γιαγιάς μου!

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία βράβευσε την ΕΦΟΑ PDF Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 26 Μάρτιος 2012 11:56
Μια σημαντική διάκριση επεφύλασσε το 2011 για το ελληνικό τένις. Η Ελλάδα βραβεύτηκε ως η χώρα, που πραγματοποίησε την μεγαλύτερη πρόοδο στο άθλημα, καθώς κατάφερε να αναρριχηθεί από την 38η θέση, που κατείχε πρόπερσι, στην 28η. Το βραβείο παρέλαβε ο πρόεδρος της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης, κ. Σπύρος Ζαννιάς από τα χέρια του προέδρου της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, κ. Ζακ Ντιπρέ, κατά την διάρκεια του Ετήσιου Συνεδρίου της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, που έγινε 23-26 Μαρτίου στη Λιόν της Γαλλίας.

Πίσω από την Ελλάδα, την δεύτερη μεγαλύτερη πρόοδο μέσα στην προηγούμενη χρονιά, παρουσίασαν η Σλοβενία, η Εσθονία και η Ιρλανδία, που σκαρφάλωσαν 9 θέσεις στη σχετική κατάταξη, η οποία διαμορφώνεται με βάση τα αποτελέσματα, που έχουν κάθε χρόνο οι αθλητές και οι ομάδες των 49 χωρών της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας σε τέσσερις διαφορετικές κατηγορίες: Επαγγελματικό τένις, τένις τζούνιορ, τένις βετεράνων, Wheelchair Tennis. Κορυφαία χώρα για το 2011 αναδείχθηκε η Ισπανία, με 2η τη Ρωσία και 3η τη Γαλλία.

Ο πρόεδρος της ΕΦΟΑ, κ. Ζαννιάς δέχθηκε τα συγχαρητήρια του προέδρου της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, κ. Ζακ Ντιπρέ και βαθιά ικανοποιημένος έκανε την εξής δήλωση: «Είναι σημαντικό να αναγνωρίζεται από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία το έργο της ΕΦΟΑ, ιδιαίτερα σε μια πολύ κρίσιμη περίοδο, που διανύει η χώρα μας. Το 2011 υλοποιήθηκε ολόκληρο το αγωνιστικό πρόγραμμα της ΕΦΟΑ και επιτεύχθηκε η μεγαλύτερη συγκομιδή πόντων από κάθε άλλη χρονιά».

1 comment:

TEN said...

Μα πόσο γελοίο μπορεί να είναι το ανθρωπάκι της ΕΦΟΑ;
Μετά από τα 16 χρόνια της καταστροφικής του διαδρομής στο ελληνικό τένις...φτάσαμε στο 2011 για να μας ανακοινώσει χωρίς να ντρέπεται...ότι... ΆΚΟΥΣΟΝ ΆΚΟΥΣΟΝ...από την θέση 38 !!! της Ευρώπης,δηλαδή από τον πάτο, ανέβηκε στην θέση 28 !!! δηλαδή ένα σκαλοπάτι από τον πάτο!!!
Και πανηγυρίζει το γελοίο υποκείμενο για την τρομακτική αυτή "επιτυχία", και μάλιστα...την χρεώνει και στην ΕΦΟΑ !!!
Μα πόσο ηλίθιους θεωρεί αυτούς στους οποίους απευθύνεται;
Η προσπάθεια των αθλητών, των προπονητών, αλλά κυρίως των γονιών, βαφτίζεται από τον άχρηστο... σαν επιτυχία της ΕΦΟΑ!!!(Οι Ευρωπαίοι που τον βράβευσαν...μάλλον θα νόμιζαν ότι ανέλαβε πέρυσι το μαγαζί...ποιος ξέρει τι παπαριές θα τους αράδιασε)
Και με ποιο τρόπο κατάφερε το μαγαζί (ΕΦΟΑ) αυτό το άλμα;
Μα κατάφερε λέει... να ολοκληρώσει όλο το αγωνιστικό πρόγραμμα του 2011!!!
Τι λες ρε μεγάλε...!!!
Έτσι εξηγείται πώς κερδίζεις την ψήφο του Μαλάκα!
Άντε στο...δρόμο που χάραξε ο Πάγκαλος...δηλαδή στα τσακίδια κοπρίτη της ΕΦΟΑ!