Tuesday, December 13, 2011

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ !

Συγχαρητήρια στο Μάρκο και την Μαρία, για την βράβευσή τους από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθλητικών Συντακτών, για τις επιτυχίες τους το 2011. Μπράβο παιδιά. Όλος ο τενιστικός κόσμος παρακολουθεί την προσπάθειά σας, και σας εύχεται πρώτα απ’ όλα υγεία, και την επόμενη χρονιά ακόμα καλύτερα, ακόμα πιο ψηλά.

Και όλα αυτά με την Ομοσπονδία α π ο ύ σ α. ….μόνο με τις αγωνίες, τον κόπο και τις οικονομικές θυσίες των οικογενειών τους, όπως άλλωστε συμβαίνει, με όλους τους αθλητές του τένις στην Ελλάδα.

Θα βγεί βέβαια, ο Ζαννιάς και θα πει πάλι τα ψέματά του, ότι τάχα η ομοσπονδία βοηθάει τις προσπάθειες των παιδιών….. με την προσφιλή του έκφραση…. «με την υποστήριξη της ΕΦΟΑ». Και θα εννοεί, τα πέντε-δέκα εισιτήρια που τους πληρώνει τον χρόνο. Πόσο μπορεί να κάνουν τα δέκα εισιτήρια; Να κάνουν 5.000ευρώ; Αν νομίζεις Σπυράκο, ότι με 5.000 ευρώ φτιάχνεις πρωταθλητές ,….είσαι πολύ γελασμένος, ή μάλλον μακριά νυχτωμένος.

Εκείνο που είναι εξωφρενικό και απαράδεκτο, είναι, ότι μια υποχρέωση που πηγάζει από το καταστατικό της ομοσπονδίας, ο πρόεδρός της να την παρουσιάζει σαν παροχή.

Άρθρο 2

Σκοπός της Ε.Φ.Ο.Α. είναι η καλλιέργεια, η οργάνωση, η διάδοση και η ανάπτυξη των αθλημάτων της Αντισφαίρισης και της Τοιχοσφαίρισης.

Η επίτευξη του σκοπού αυτού επιδιώκεται ενδεικτικά με :α…β….

ε. Τη συμμετοχή Εθνικών Ομάδων ή επίλεκτων αθλητών σε διεθνείς αγώνες

Υποχρέωσή σας, λοιπόν κ. Ζαννιά,…..και για τόσα άλλα, για τα οποία δεν έχετε κάνει τίποτα, βάσει του καταστατικού της Ομοσπονδίας. Έχουμε φτάσει στο σημείο, να νοιώθουμε υποχρεωμένοι και να πρέπει να ευχαριστούμε για τα α υ τ ο ν ό η τ α. Να δεις πως το λέει ο ποιητής….. «Το έθνος να λυπάστε….. που έχει τ’ αυτονόητα παντοτινό του στόχο και ένα κοινοβούλιο που ρέπει προς το…..Σόχο.». Στη θέση «ένα κοινοβούλιο» εσείς βάλτε «μια ομοσπονδία»…….εξάλλου…..καθ’ εικόνα και ομοίωση.

Υ.Γ. Όποιος αναγνώστης γνωρίζει την διαδικασία αυτών των βραβεύσεων, ας μας ενημερώσει μέσω των σχολίων……..γιατί, αν υποψιαστώ, που λέει κι’ ο Λαζόπουλος, ότι τις εισηγήσεις τις κάνει η ομοσπονδία……τότε, θα καταλάβω, γιατί ο Γεμουχίδης παίζοντας στο τελικό του Orange Bowl, ξεκινώντας μάλιστα από τα προκριματικά, δεν προτάθηκε για βράβευση πριν λίγα χρόνια, και γιατί πέρυσι η Παπαμιχαήλ 17 χρονών και Νο 527 στο κόσμο(φέτος Νο367), είχε την ίδια τύχη.

Ο ΑΝΤΙ-σφαιριστής

No comments: