Saturday, August 20, 2011

Πανελλήνιο Ανδρών -Γυναικών και «FILOTHEI TENNIS ΟΡΕΝ 2011»

Μετά την μεγάλη επιτυχία των δύο περσινών τουρνουά, ο Αττικός Όμιλος Αντισφαίρισης Φιλοθέης (ΑΟΑΦ) διοργανώνει και φέτος ένα από τα μεγαλύτερα open τουρνουά...«FILOTHEI TENNIS ΟΡΕΝ 2011», από τις 9 έως τις 25 Σεπτεμβρίου 2011 στις εγκαταστάσεις του Ομίλου.

Το Τουρνουά αφορά σε αγώνες Ανδρών και Γυναικών όλων των ηλικιών και κατηγοριών (Απλό – Διπλό - Μικτό) με ιδιαίτερα ξεχωριστή κατηγορία αυτή της Masters Ανδρών στην οποία αναμένεται να συμμετέχουν, όπως και πέρσι, οι καλύτεροι επαγγελματίες Έλληνες τενίστες.

Οι αγώνες διεξάγονται καθημερινά από τις 16:00 μ.μ. και τα Σαββατοκύριακα από το πρωϊ. Στο FTO 2010 οι συμμετοχές έφτασαν τις 500 και φέτος αναμένεται να τις υπερβούν. Η είσοδος στον όμιλο είναι ελεύθερη και οι κερκίδες, χωρητικότητας 800 θεατών, γεμίζουν καθημερινά από τους λάτρεις του αθλήματος.

Δηλώσεις συμμετοχής πραγματοποιούνται ήδη στον Όμιλο και θα διαρκέσουν μέχρι την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου (18.00). Οι εγγραφές γίνονται καθημερινά στη Γραμματεία του Αττικού Ομίλου Αντισφαίρισης Φιλοθέης τηλ. 210-6812557, 210-6821726, fax 210-6827408, e-mail info@aoaf.grΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , καθώς και στην ιστοσελίδα του Ομίλου www.aoaf.gr



Στο πλαίσιο της βράβευσης των νικητών, θα δοθούν δώρα (πολυτελή ρολόγια) προσφορά του Χρυσού Χορηγού «Κοσμηματοπωλεία Πατσέας» για τους πρώτους νικητές της κατηγορίας Masters Ανδρών και Masters Γυναικών (θα ανακοινωθούν τα δώρα), ενώ παράλληλα για όλους τους συμμετέχοντες θα πραγματοποιηθεί κλήρωση δώρων – πολυτελών ρολογιών (premium brands).

Επίσης, θα κληρωθούν κι άλλα δώρα, προσφορά των χορηγών και υποστηρικτών του πρωταθλήματος.

Χρυσός χορηγός του Τουρνουά είναι τα κοσμηματοπωλεία ‘ΠΑΤSΕΑS’, επίσημος χορηγός ο τραπεζικός Όμιλος HSBC καθώς και οι εταιρίες ‘ΣΤΗΛΙΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ’ και ‘NEUROSOFT’ ενώ βασικοί υποστηρικτές είναι η «ΑΥΡΑ» και το νερό «ΙΟΛΗ». Τέλος, χορηγοί επικοινωνίας είναι τα αθλητικά κανάλια της ΝΟVΑ, οι «Εκδόσεις ΛΥΜΠΕΡΗ», ο ραδιοφωνικός σταθμός KISS 929, το περιοδικό Tennissociety, το tennis24.gr και το tennisnews.gr!

Για περισσότερες πληροφορίες (επισυνάπτεται η προκήρυξη):

  • Αττικός Όμιλος Αντισφαίρισης Φιλοθέης, Δάφνης & Καλλιγά, 15237 Φιλοθέη, Αθήνα
  • τηλ. 210-6812557, 210-6890070
  • info@aoaf.gr
  • από tennisnews
Ζ Α Ν Ν Ι Α !!!!!! αντί να είσαι στην Κρήτη και να προσπαθείς να μαζέψεις το χάος σου Τ Ι Μ Η Σ Ε το πρωτάθλημα σου.

No comments: