Friday, August 26, 2011

ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ

Προς τον επιδιαιτητή των αγώνων του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, και την ΕΦΟΑ ως διοργανώτριας αρχής.

ΚΥΡΙΟΙ Π Α Ρ Α Ν Ο Μ Ε Ι Τ Ε.

Είτε εν αγνοία σας, οπότε ασχοληθείτε με κάτι άλλο, είτε εν γνώση σας, οπότε θα πρέπει να λογοδοτήσετε για τις παρανομίες σας και την παραποίηση των κανονισμών του αθλήματος και να υποστείτε τις συνέπειες, απ’ όπου ο νόμος ορίζει.( Κε Μπιτσαξή……ακούει κανείς)

Βάσει της προκήρυξης των αγώνων και των κανονισμών που διέπουν διεθνώς τους αγώνες αντισφαίρισης, στο πρωτάθλημα που συνεχίζεται, έχουν διαπραχθεί δύο χονδρές παρανομίες.

Η πρώτη περίπτωση αφορά τις W.C.

Συγκεκριμένα, η ΕΦΟΑ ανακοίνωσε τις λίστες αποδοχής των ανδρών, για το Κυρίως Ταμπλώ και τα Προκριματικά.

44 αθλητές, με βάση την βαθμολογία τους πέρασαν στο Κυρίως Ταμπλώ.

Οι υπόλοιποι αθλητές αγωνίσθηκαν στα προκριματικά για 16 θέσεις.

Σύνολο (44+16) μας κάνει 60 αθλητές στο Κ.Τ..

Οι υπόλοιπες 4 θέσεις κρατήθηκαν από την ΕΦΟΑ για τις W.C., όπως νόμιμα δικαιούται, βάσει των κανονισμών.

Από το σημείο αυτό και μετά, αρχίζει η παρανομία.

Η ΕΦΟΑ από τις 4 W.C. χορηγεί μόνο τις 2, στους πρωταθλητές Γιακούποβιτς και Αγγελίνο, που «ξέχασαν προφανώς» να δηλώσουν συμμετοχή.

Τις άλλες 2 θέσεις η ΕΦΟΑ είχε την δυνατότητα να τις καλύψει ανεβάζοντας στο Κυρίως Ταμπλώ τους 2 πρώτους αθλητές από την λίστα των προκριματικών.

Δεν το έκανε και άφησε τους 2 πρώτους αθλητές των προκριματικών να αγωνισθούν στα προκριματικά. Από εκείνη την στιγμή, οι 2 W.C. που δεν δόθηκαν, χάθηκαν και το Κυρίως Ταμπλώ έπρεπε να παρουσιάζει 2 θέσεις Bye.

Η δεύτερη περίπτωση αφορά τους L.L.

Από την στιγμή που τα σα’ί’νια της ΕΦΟΑ «ευφυώς» προβλέπουν στην προκήρυξη ότι για το Κυρίως Ταμπλώ δεν γίνεται sign-in, αυτομάτως δεν υπάρχουν L.L.

Κι’ αυτό διότι μη βάζοντας sign-in για το Κυρίως Ταμπλώ, η ΕΦΟΑ αποδέχεται ότι στο ταμπλώ συμμετέχουν οι 16 των προκριματικών, οι 4ες W.C. και οι 44 της λίστας αποδοχής του Κυρίως Ταμπλώ.

Απόδειξη αυτού είναι ότι με αυτό το σκεπτικό έγινε η κλήρωση και βγήκε το πρώτο ταμπλώ των αγώνων.

Συνεπώς, παράτυπα συμμετείχαν 8 αθλητές ως L.L.στο Κυρίως Ταμπλώ του Πανελληνίου Πρωταθλήματος , και στις θέσεις των L.L. θα έπρεπε οι αντίπαλοί τους να περάσουν στο δεύτερο γύρο με W.O.

Αν τα «σα’ί’ναι» θελήσουν να ισχυρισθούν ότι οι L.L. συμμετείχαν ως Alternates, θα πρέπει να μάθουν, ότι δεν υπάρχουν Alternates σε κυρίως ταμπλώ όταν προηγούνται προκριματικά.

Όσοι από τους συμμετέχοντες αθλητές έχουν την περιέργεια τι θα απαντούσε ο επιδιαιτητής στα παραπάνω ερωτήματα, δεν έχουν παρά να κάνουν ένσταση, και να πάρουν εγγράφως τις απαντήσεις του επιδιαιτητή για τα περαιτέρω.

ΠΡΟΣΟΧΗ. Ενστάσεις δεν γίνονται δεκτές μετά το πέρας των αγώνων.

No comments: