Sunday, August 28, 2011

Οι επαγγελματίες λαμόγια ……. και ο Ζαννιάς !!!

.......... ..........................................................

Οι επαγγελματίες

Στον χώρο του ποδοσφαίρου ωστόσο ευδοκιμεί κυρίως το είδος των «επαγγελματιών» παραγόντων, όπως είναι ο Μπέος και ο Ψωμιάδης. O Θωμάς Μητρόπουλος αποτελεί ένα ακόμη χαρακτηριστικό παράδειγμα ισόβιου ποδοσφαιρανθρώπου, όπως καταδεικνύει η μακροχρόνια εμπλοκή του στο Αιγάλεω, αλλά και η παρουσία του στον Ολυμπιακό ως μέλους του ΔΣ (και) με την ιδιότητα του στενού συνεργάτη του πρώην προέδρου της Ερυθρόλευκης ΠΑΕ κ. Σωκράτη Κόκκαλη. Ο «Θωμάς» ή «Κοκκαλιάρης», όπως τον αποκαλεί η ποδοσφαιρική πιάτσα, συνηθίζει να κινείται πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας και υπήρξε εκ των πρωταγωνιστών στα ηχογραφημένα της λεγόμενης πρώτης «Παράγκας», ενώ προκάλεσε έντονες αντιδράσεις με την απόφασή του να αγοράσει τον Ηλυσιακό και στη συνέχεια να τον εξαφανίσει μετονομάζοντάς τον σε Αιγάλεω. Επίσης ο αδελφός του και παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού κ. Βίκτωρας Μητρόπουλος πέρασε από την ηγεσία του Αιγάλεω, αλλά και από την προεδρία της πάλαι ποτέ ΕΠΑΕ, ενώ και ο κ. Γιώργος Χριστοβασίλης έχει πολυετή δραστηριότητα στο ποδόσφαιρο με παρουσία αρχικά στην Αναγέννηση Αρτας και στον Ηλυσιακό (αυτός μεταβίβασε το πακέτο των μετοχών στον Θ. Μητρόπουλο) και πλέον στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Συχνά πυκνά ο δικός μας Π.Π.Π (Περιφερόμενος Πελατειακός Παραγοντίσκος) συναντιέται και παίρνει τα συνεχιζόμενα σεμινάρια από τον Μητρόπουλο. Στο Ρέθυμνο έχουμε σοβαρούς παράγοντες και δεν τον είδαμε τον Π.Π.Π. να προβληματίζετε με τον Όμιλο για τα προβλήματα του Ελληνικού τένις.

Βλέπεις προτιμά να βρίσκετε με τον ……… «Θωμάς» ή «Κοκκαλιάρης», όπως τον αποκαλεί η ποδοσφαιρική πιάτσα, συνηθίζει να κινείται πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας και υπήρξε εκ των πρωταγωνιστών στα ηχογραφημένα της λεγόμενης πρώτης «Παράγκας», γιατί εκεί έχει λαμογιές που πρέπει να εφαρμοσθούν και στο τένις

Άλλωστε δεν αναγνωρίσαμε τον σύλλογο-Μητρόπουλου- ΤΥΧΑΙΩΣ σε μια νυχτί…..

Βρε….Π.Π.Π (Περιφερόμενος Πελατειακός Παραγοντίσκος)… άσε την Παράγκα και κοίτα το άθλημα.

Η πολιτική της αντιγραφής είναι μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη ,την Τρίτη σε γραπώνουν ….

Ο Κανελόπουλος και η συγγενής του δεν θα σου παίρνουν μια ζωή αναβολές στα ποινικά σου………..

Και μην ξεχνάμε ότι εκπροσωπεί ο Ζαννιας την Ηλιούπολη στο τενις....

Τυχαίο ? Δεν νομίζω….

Πηγή http://www.tovima.gr/sports/article/?aid=416672

No comments: