Wednesday, April 6, 2011

ΟΙ WILD CARDS ΓΙΑ ΤΟ STATUS 2011 ΔΟΘΗΚΑΝ............!!!! ΜΗΠΩΣ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ????

Status Athens Open: Ανακοινώθηκαν οι wild cards
Τετάρτη, 06 Απρίλιος 2011 12:43
Από το Status Athens Open 2011 ανακοινώθηκαν σήμερα οι κάρτες ελευθέρας συμμετοχής (wild cards), που δόθηκαν στους Έλληνες τενίστες, τόσο για το κυρίως ταμπλό, όσο και για τα προκριματικά του τουρνουά, το οποίο ξεκινά το Σάββατο (9 Απριλίου) στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Κέντρου Αντισφαίρισης στο Μαρούσι.
Κάρτες δόθηκαν στους Αλέξανδρο Γιακούποβιτς, Κωνσταντίνο Οικονομίδη, Μανώλη Γλέζο, Χάρη Καπόγιαννη (κυρίως ταμπλό), Πιερ Μπισμπίκο, Φίλιππο Παπαχριστόπουλο, Αριστοτέλη Μουράτογλου, Νίκο Σερκεδάκη, Μάρκο Καλοβελώνη, Αλέξανδρο Σιδεράτο (προκριματικά). Ο Καλοβελώνης πήρε την κάρτα ως ο καλύτερος Έλληνας junior.
Κάρτα επρόκειτο να δοθεί και στον Θόδωρο Αγγελίνο. Όμως τραυματίστηκε την περασμένη εβδομάδα παίζοντας σε τουρνουά και δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί. «Ήταν μεγάλη η ατυχία μου. Ήθελα πολύ να πάρω μέρος στο Status Athens Open 2011 αφού τέτοιες ευκαιρίες δεν παρουσιάζονται συχνά στους Έλληνες παίκτες» δήλωσε ο Αγγελίνος, ο οποίος, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των γιατρών, θα μείνει ένα μήνα μακριά από τους αγώνες.
Ένας τραυματισμός στη μέση υποχρέωσε και τον Γιεν Χσουν Λου να αποσύρει τη συμμετοχή του από το τουρνουά. Ο κάτοχος του τίτλου ειδοποίησε σήμερα τους διοργανωτές για την αδυναμία του να αγωνιστεί, ζήτησε συγνώμη από το κοινό για την απουσία του και υποσχέθηκε να δώσει το παρών στο Status Athens Open 2012. Το τελευταίο τουρνουά, που είχε παίξει ο 27χρονος τενίστα ς από την Κινεζική Ταϊπέι ήταν το Μάστερς του Μαϊάμι (23 Μαρτίου).
Μέσω της ATP απέσυραν ακόμη την συμμετοχή τους οι Νικολά Μαχού και Τζέσε Χούτα Γκάλουγκ. Τις θέσεις τους στο κυρίως ταμπλό πήραν οι Ίβο Κλετς (30 χρονών, Σλοβακία, Νο 223), Γκιγιέρμο Αλκάιντε 25 χρονών, Ισπανία, Νο 224).


Σχολιάζει ο PREDATORUS

ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝΕΦΕΡΕΙ ΤΟ SIΤΕ ΤΗΣ ΕΦΟΑ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΕΞΗΓΗΣΗ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΡΟΤΙΜΗΘΗΚΕ ΠΧ Ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΒΕΛΩΝΗ ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ 2010 ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΜΑΖΕΨΕ ΔΙΕΘΝΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΞ ΙΣΟΥ ΚΑΛΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ( ΠΧ. ΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 2010 )!!!(ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΗ ΚΑΛΟΒΕΛΩΝΗ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΛΟΓΩ ΠΑΤΡΟΣ ΕΥΝΟΕΙΤΑΙ)!!!
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΔΟΘΗΚΕ Η ΑΝ ΘΑ ΔΟΘΕΙ WILD CARD ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΝΔΡΩΝ 2010 ΠΑΡΙ ΓΕΜΟΥΧΙΔΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΑΓΓΕΛΙΝΟΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ!!!
ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΣΤΕΙΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΙ ΤΗΣ ΕΦΟΑ ΟΤΙ ΟΙ WILD CARDS ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟ STATUS ΔΟΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΛΠΟ (ΛΕΓΕ ΜΕ ΡΟΥΣΦΕΤΙ) ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΟΙ "ΛΑΜΟΓΙΟΚΡΑΤΕΣ".
ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΩΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΚΑΙ ΜΠΛΕ ΚΟΚΚΩΝ.!!!
ΗΔΗ ΟΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΦΑΝΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΕΡΗ-ΘΑΝΟΥ -ΤΖΕΚΟΥ ΠΟΥ Η ΝΤΟΠΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΥΝΝΕΦΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΚΡΥΦΟ ΚΑΜΑΡΙ!!!
ΡΕ ΛΙΓΟ ΝΤΡΟΠΗ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΝΩ ΣΑΣ ??? ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΣΑΝ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΟ , ΕΝΑ ΠΤΩΜΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΟΥΦΑΡΙ ΑΔΕΙΟ ΑΠΟ ΙΔΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΑΙ ΕΞΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟ???
ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΥΘΥΝΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΡΧΕΣΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΤΕ??
Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΣΩΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ !!!!

No comments: