Saturday, April 9, 2011

ΠΟΙΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΟ ”STATUS”;

Όταν οι διοργανωτές ενός τουρνουά μπορούν να γίνουν το άλλοθι σε λαμόγικες συμπεριφορές, τότε το ποιος πραγματικά διοργανώνει το τουρνουά αποκτά ιδιαίτερη σημασία, ώστε να κατανοήσει κανείς τις υπόγειες διαδρομές των διαπλεκόμενων. Το ζητούμενο είναι, ποιοί είναι οι διοργανωτές και ποιοι οι διαπλεκόμενοι; Η ΑΤP γνωρίζει, και αναγνωρίζει ως διοργανωτή το Λυμπέρη και τις εκδόσεις του. Τρία πετυχημένα τουρνουά STATUS έγιναν τα τελευταία χρόνια, και τα εύσημα, δικαίως στον Λυμπέρη. Όμως η χορηγία της Εθνικής τελείωσε (λένε για 500.00 ευρώ για τρία χρόνια), εν μέσω ΔΝΤ, επιμήκυνσης χρέους και ελεγχόμενης χρεωκοπίας. Και τώρα τι κάνουμε χωρίς χορηγό; Μία είναι η κότα που κάνει τα χρυσά αυγά και ονομάζεται ΟΠΑΠ. Γιατί νομίζετε, έδωσε μάχη ο Γερουλάνος να κρατήσει τον ΟΠΑΠ στο Υπουργείο Πολιτισμού; Έτσι προέκυψαν οι συναντήσεις Γερουλάνου-Λυμπέρη και η ένταξη του «STATUS ATHENS OPEN» στο πρόγραμμα του Υπουργείου Πολιτισμού «Athens Every Week και η εβδομάδα από 11έως 17 Απριλίου ονομάστηκε Athens Tennis Week. Επίσημος λοιπόν χορηγός και συνδιοργανωτής του «STATUS» το κράτος με τα χρήματα του ΟΠΑΠ. Ο Ζαννιάς δεν χάνει την ευκαιρία, καθώς τα χρήματα προέρχονται από τον δημόσιο κουρβανά, να διεκδικήσει ρόλο οργανωτή, και ανακοινώνει :

Status Athens Open 2011: Με Λου και Μπέκερ





Σάββατο, 19 Μάρτιος 2011 09:41

Φεύγοντας από την Αθήνα με τον τίτλο του Status Athens Open 2010, o Γεν Χσουν Λου είχε υποσχεθεί ότι θα ξανάρθει του χρόνου. Ο Νοτιοκορεάτης κράτησε την υπόσχεσή του και δήλωσε συμμετοχή στη φετινή διοργάνωση, που θα φιλοξενηθεί στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Κέντρου Αντισφαίρισης από τις 9 έως τις 17 Απρίλιου 2011, με συνδιοργανωτές τον Όμιλο "Εκδόσεις Λυμπέρη" και την ΕΦΟΑ. www.efoa.org.gr

Ένα καλό μαγείρεμα θέλει πάντα τον μα’ι’ντανό του. Τζάμπα προβολή χωρίς καμιά προσφορά. Πέστε μας κε Ζαννιά τι ακριβώς θα προσφέρεται σ’ αυτή την διοργάνωση; Θετικό εννοούμε, γιατί την αρνητική προσφορά σας την προσφέρατε ήδη με τις wild cards. Για μια ακόμα φορά τα τελευταία χρόνια αποκλείσατε από τις W.C. τον 3ο καλύτερο Έλληνα τενίστα, και ουσιαστικά δεύτερο σε αγωνιστική ετοιμότητα μετά τον τραυματισμό του Αγγελίνου, μέλος της Εθνικής ομάδας του Davis Cup και πρωταθλητή Ελλάδας στο Πανελληνιο πρωτάθλημα ανδρών το 2010. Ο λόγος;…….μιλάει πολύ και ενοχλεί. Αποκλείσατε ένα 17χρονο φέρελπι αθλητή πρωταθλητή Ελλάδας στην κατηγορία του. Ο λόγος;…..ο πρόεδρος του ομίλου του, μιλάει πολύ και ενοχλεί. Η μικροψυχία σε όλο το μεγαλείο της. Η εμπάθεια έχει γίνει εμμονή.

Κε Ζαννιά, με το να αυτοανακηρυχτείς διοργανωτής του , Status Athens Open 2011 χάνεις το άλλοθι ότι άλλοι ευθύνονται για τις W.C. Και επειδή τους άλλους, που θα επικαλεστεί ο κος Ζαννιάς, είστε εσείς κε Λυμπέρη, καλό θα είναι όταν θα μας πείτε για την «ανάρμοστη» συμπεριφορά του αθλητή στο περσινό STATUS, να μας πείτε και τους λόγους. Μήπως του συμπεριφερθήκατε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο και πέρση; Δούλοι δεν υπάρχουν πια κε Λυμπέρη.

Κύριε Λυμπέρη, ο κόσμος του τένις είναι μικρός. Καλό είναι να κρατάτε «αποστάσεις» από κάτι τύπους σαν τον Ζαννιά. Είναι κρίμα ένα καλό όνομα που έχετε φτιάξει στο χώρο του τένις τα τελευταία χρόνια, να το χαλάσετε μέσα σε λίγες ώρες.

Όλοι οι συνδιοργανωτές του Status Athens Open 2011, διαπράξατε μια αδικία στο θέμα των wild cards, ή μάλλον το ποιο σωστό είναι ότι……….διαπράξατε μια αλητεία.

Ο ΑΝΤΙ-σφαιριστής

No comments: