Sunday, April 3, 2011

Ελληνικός αθλητισμός εν έτει 2011

Από την ’’Καθημερινή’’ της Κυριακής 3 /4/2011,μαθαίνουμε τα προβλήματα του ΣΕΓΑΣ από το άρθρο του Ν.Α.ΚΩΝ. « Ο ΣΕΓΑΣ ματαίωσε τη διεξαγωγή του διεθνούς μίτινγκ κλειστού στίβου και των Βαλκανικών αγώνων για να κάνει οικονομία. Προχθές γνωστοποίησε ότι βρίσκεται σε πλήρη αδυναμία να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις του προς τις διοργανώτριες Ενώσεις των διασυλλογικών πρωταθλημάτων και προς τα σωματεία, για τα έξοδα μετακίνησης, επειδή έχει πάρει μόνο το 9,5% της επιχορήγησης για το 2011.»

Ώστε ο κος Σεβαστής πρόεδρος της ομοσπονδίας του ΣΕΓΑΣ……. γνωστοποίησε ότι βρίσκεται σε πλήρη αδυναμία να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις του προς τις Ενώσεις και προς τα σωματεία, για τα έξοδα μετακίνησης….! Εν έτει 2011!!.Που ακούστηκε, να δίνονται χρήματα στις Ενώσεις και να πληρώνονται έξοδα μετακίνησης. Σιγά το πρόβλημα…..κε Σεβαστή. Αυτά τα προβλήματα ο δικός πρόεδρος του αθλήματος της αντισφαίρισης, ο γνωστός και μη εξαιρετέος κος Ζαννιάς, τα έχει λύσει…..πολλά χρόνια πριν. Γιατί δεν τον ρωτάτε, να σας πει πως,…. εκεί που συναντιέστε στις συνεδριάσεις της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, ή στις κομματικές του ΠΑΣΟΚ, αφού ακόμα των έχετε και τον χρεώνεστε, αυτόν τον ακραιφνή σοσιαλιστή και εξαίρετο κύριο.

Και επειδή αυτός, το πιθανότερο είναι να σας πει ψέματα,….μάθετε λοιπόν από εμάς, τους γονείς των αθλητών, ότι για όλες τις διοργανώσεις η ομοσπονδία του τένις δεν πληρώνει δεκάρα τσακιστή,……τα έξοδα καλύπτονται από τους αθλητές και τους γονείς τους ΜΟΝΟ!! Και επιπλέον χρηματοδοτούμε τα σωματεία και τις Ενώσεις καταβάλλοντας σε κάθε διοργάνωση δικαίωμα συμμετοχής,20 ευρώ κάθε φορά.

Τώρα αν με ρωτήσετε που πάνε κάθε χρόνο τα χρήματα της επιχορήγησης;……τι να σας πω, θα σας γελάσω. Ρωτήστε καλύτερα τον κο Μπιτσαξή που είναι αρμόδιος να ελέγχει, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα ούτε αυτός θα ξέρει…….

ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ……ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ. ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΦΤΗΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ.

2 comments:

Unknown said...
This comment has been removed by the author.
Unknown said...

ΡΕΖΙΛΙΑ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΠΟΤΕ!!!

ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΕΤΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΚΑΙ ΠΗΛΑΔΑΚΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΑΓΑΖΑΚΙΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΟΠΑΠ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΈΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΓΓ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ ΒΡΑΔΥ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΑΣ!!! ΚΑΙ ΕΣΥ ΥΠΟΥΡΓΕ ΤΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΘΛΗΣΗΣ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΙΑ ΤΑΞΗ ΑΝΤΕ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!