Monday, April 18, 2011

ΕΊΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ αγαπητέ ΚΑΤΣΙΚΟΠΟΔΑΡΕ

Μπορούμε τώρα που τελείωσε το Athens Status να αναφέρουμε τους προβληματισμούς μας γύρω από την παρουσία των Ελλήνων παικτών.

Η ΕΦΟΑ σίγουρα δεν έχει ευθύνη για την πορεία των παικτών πάνω από 18 χρονών ,εάν πάρουμε το παράδειγμα των επαγγελματικών παικτών των άλλων χωρών.

Από ότι έχουμε όμως παρακολουθήσει τα τελευταία χρόνια δεν έχει ευθύνη ΟΥΤΕ και για τα Junior .

Στην συνέντευξη του φιλοξενούμενου για το πρόγραμμα Tennis10 ο k Alberto Riba ITF Expert μας αναφέρει στόχους που πρέπει να έχει η ΕΦΟΑ που ούτε στον ύπνο της πραγματοποιεί.

Έχοντας και το παράδειγμα των άλλων αθλημάτων, όπως στίβος, κολύμβηση κτλ βλέπουμε ότι όλες οι Ομοσπονδίες υποστηρίζουν τους άνδρες και γυναίκες τους ακόμα και τους Ολυμπιονίκες .

Το 2004 έκανε πολλές εταιρείες να χρηματοδοτήσουν αθλητές -τριες όλων των αθλημάτων εκτός από το τένις. Παρά τα χρήματα που πήραν οι αθλητές-τριες από χορηγούς οι Ομοσπονδίες στήριξαν τους άνδρες και τις γυναίκες τους ταυτόχρονα.

Έτσι η φιλοσοφία ότι τα παιδιά μας αφού έγιναν 18 χρονών, δεν τους υποστηρίζουμε, είναι συνειδητή ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ για το άθλημα μας και τους αθλητές μας.

Η ΕΦΟΑ όλα αυτά τα χρόνια δεν δημιούργησε ένα χορηγικό περιβάλλον ώστε σιγά σιγά να καλλιεργηθεί και για τον άνδρα-γυναίκα αθλητή μας, πρόσβαση στην υποστήριξη των χορηγών .

Αυτό σημαίνει ότι αφού δεν πληρώνει δεν έχει και Εθνική Ομάδα.

Γιατί δεν πιστεύω ότι επειδή δίνουμε 5 εισιτήρια έχουμε λύσει το θέμα και μάλιστα ανάλογα με το πόσες κατουρημένες ποδιές πρέπει ο αθλητής-αθλήτρια ως 5η συγγενική σειρά να κάθετε σούζα άμα τη εμφανίσει σ οποιονδήποτε χώρο ο Έλληνας Καντάφι-Πινόκιο.

Έχουμε λοιπόν ένα ΜΕΓΑΛΟ οικογενειακό αγώνα για να υπάρξουν οι αθλητές μας.

Πως όμως ΠΙΣΤΕΥΕΙ Η ΕΦΟΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΗΣ?

Επειδή λοιπόν δεν το έχει κάνει, θα έλεγα στον Πινόκιο.

Α- Κατέβα από το άρμα του Νέρωνα

Β-Οργάνωσε πρώτα το μυαλό σου

Γ-Κάνε ένα Χ στο παρελθόν

Δ-Αποφάσισε ότι έρχονται δύσκολα χρόνια και θέλει οργάνωση το χάνι σου……

Ε-Χάσαμε πάνω από 100 αθλητές –τριες από την ώρα που μπήκες στην ΕΦΟΑ

Ζ-Μην χάσουμε άλλα 100 παιδιά για ν αποφασίσεις μετά ότι πρέπει να φύγεις γιατί βγήκαν οι ποινικές αποφάσεις

Η-Σκέψου ότι η χώρα σου έδωσε εκατομμύρια και δεν έχεις να παρουσιάσεις ΤΙΠΟΤΑ

Θ-Τίμησε τον Κελαιδή

Ι-Σταμάτα να πιστεύεις ότι έχεις ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ και κοίταξε να στρίψεις δια του αρραβώνα

Κ-Ζήτησε από τους Ομίλους και όχι από τους προπονητές να δημιουργήσουν μια καλή ομάδα εργασίας που θα σε αλλάξουν από τα κατασπαταλημένα ταμεία της ΕΦΟΑ και ΦΥΓΕ

Λ-Ζήτησε από τον Λιμπέρη να μπει για 2-3 χρόνια ώστε ν αποκτήσει το άθλημα μια εικόνα σεβαστή στην κοινωνία.

Μ- Σ αυτό το διάστημα θα βγουν οι άνθρωποι που θέλουν να υπηρετήσουν το άθλημα και θα σώσουν τα μικρά παιδιά από τον φασισμό της αδιαφορίας σου.

Ν-Κάνε μια έξοδο για να ΣΩΘΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!

Ξ-Σωσε τα παιδιά που είναι ακόμα στα γήπεδα και παίζουν για την Εθνική δίνοντας τους τις προϋποθέσεις να μην φεύγουν στον πρώτο γύρω των προκριματικών χωρίς να παίξουν.

Ο- ΔΕΝ ΣΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ Τ Ι Π Ο Τ Α !

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΊ ΕΊΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ

Π.Π

No comments: