Tuesday, April 19, 2011

Athens Status και 3o Πανελλαδικό

Ανέβηκαν τα παιδιά στην Θεσσαλονίκη.

Έφυγε μια εβδομάδα και ακόμα συνεχίζουν.

Και είναι ν απορεί κανείς μ αυτόν που διοικεί την ΕΦΟΑ.

Το πότε θα γινόταν το Athens Status το ήξερε.

Γιατί δεν έκανε το 3o Πανελλαδικό στην ιδία ημερομηνία στο Ολυμπιακό κέντρο ώστε οι αθλητές του να δουν και αγώνες μ αθλητές που δεν είμαι σίγουρος ότι θα ξαναδούν στην ζωή τους.

Φυσικά για να το κάνει κάποιος αυτό πρέπει να έχει όραμα, και να θέλει να δώσει στους αθλητές του ,τι κάνει η σκληρή δουλειά και η οργάνωση στην ζωή ενός αθλητή αυτού του επιπέδου.

Αχ! Ήταν της μοίρας του αυτό το άθλημα όλα αυτά τα χρόνια προ 2004 έτρεχε στον Όμιλο Αθηνών. Τώρα που έχει την στέγη του τρέχει στην Θεσσαλονίκη.

Τον κυνηγούν φαντάσματα και δεν μπορεί να δώσει στους αθλητές του τίποτα?

Τι στείρα ψυχή είναι αυτή !

Μα να μην θέλεις το καλό των αθλητών σου!

1 comment:

Unknown said...

ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!!!ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΡΕ ΜΕ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΡΟΠΟΝΗΤΟΣ ΣΤΑ 18 ΑΡΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΝΝΟΩ!!!ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ "ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟ" ΕΧΟΥΝ ΑΔΕΙΑΣΕΙ ΟΙ ΤΣΕΠΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ!!!ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Η ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΛΙΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΥΚΟΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙ ΤΩΝ "ΕΙΔΙΚΩΝ" ΤΗΣ ΕΦΟΑ TRAVEL!!!KΡΙΜΑ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ!!!ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΟΣΟ ΚΑΙ Ο "ΠΙΝΟΚΙΟ" ΣΤΟ ΨΕΜΜΑ!!!

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ