Tuesday, January 11, 2011

ΜΟΝΟ ένας δημοκρατικός πρόεδρος ; oπως ο Ζαννιάς...

Ένοιωσα δικαιωμένος με την ανακοίνωση της ΕΦΟΑ να αναρτήσει τον κατάλογο των συμμετεχόντων στην Γενική Συνέλευση της Καβάλας.

ΜΟΝΟ ένας δημοκρατικός πρόεδρος Όπως ο Ζαννιάς θ αντιδρούσε τόσο ΑΜΕΣΑ και θα ανακοίνωνε τους συμμετέχοντες.

ΜΠΡΑΒΟ ΠΡΟΕΔΡΕ!!!!

IG

Ισχυρή εκπροσώπηση, ισχυρή πλειοψηφία PDF Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 10 Ιανουάριος 2011 16:17

Με ποσοστό, που αγγίζει το 95%, τα Σωματεία-Μέλη της ΕΦΟΑ ψήφισαν τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό της Ομοσπονδίας κατά την ετήσια Γενική Συνέλευση, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στην Καβάλα.

Στη Συνέλευση έδωσαν το παρών, ως εκπρόσωποι των Σωματείων τους, Πρόεδροι, Αντιπρόεδροι, Γενικοί Γραμματείς, Ταμίες, Έφοροι Αγωνιστικού, Mέλη Δ.Σ. και Τακτικά Μέλη από 81 ομίλους, οι οποίοι κάλυπταν το φάσμα των 10 Ενώσεων όλης της χώρας.

Ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός για το 2010 εγκρίθηκε με ψήφους 76-4 ενώ ο προϋπολογισμός του 2011 εγκρίθηκε με ψήφους 76-5. Τα Σωματεία-Μέλη αποφάσισαν όπως η επόμενη Γενική Συνέλευση πραγματοποιηθεί στην Πρέβεζα.

Ικανοποιημένος από την ισχυρή εκπροσώπηση των Σωματείων και από το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας ο πρόεδρος της Ε.Φ.Ο.Α, κ. Σπύρος Ζαννιάς δήλωσε: «Ευχαριστώ από καρδιάς, εκ μέρους του Δ.Σ., τα Σωματεία-Μέλη της Ομοσπονδίας για την στήριξή τους. Με αγάπη, αισιοδοξία και αλληλεγγύη, το 2011 θα είναι μια καλή χρονιά για το Ελληνικό Τένις».

ΣΗΜ: Τα ονόματα των εκπροσώπων των Σωματείων , που πήραν μέρος στην Γενική Συνέλευση, θα αναφερθούν αναλυτικά εδώ αργότερα.


1 comment:

TEN said...

Ο Τσαουσέσκου του ελληνικού τένις...
Ανακοινώθηκε το ποσοστό της αφασίας των εκπροσώπων που αγγίζει το 95%.
Αυτό που θα ήταν ενδιαφέρον να ανακοινωθεί και να γίνει γνωστό, θα ήταν τα ονόματα αυτών των εκπροσώπων.
Να γνωρίσουμε ποιοι είναι αυτοί και ποιους συλλόγους εκπροσωπούν.
Να γνωρίσουμε τους χειροκροτητές της αθλιότητας του ελληνικού τένις.