Monday, January 31, 2011

ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΕΧΕΣΤΕ ΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΤΟΥ ΖΑΝΝΙΑ;

Όταν βλέπετε τον Ζαννιά να απαντά μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΕΦΟΑ για το θέμα των ασφαλίστρων……τότε τα πράγματα είναι ζόρικα.

Συνήθως χρησιμοποιεί την ιστοσελίδα play-n-stay.blogspot.com ….όπου βάζει το «παπαγαλάκι» του τον Νικολάκη( εκτός και αν του τα δίνει γραμμένα ο ίδιος) και γράφει διάφορα ευτράπελα.

Ζορίστηκε λοιπόν ο Σπυράκος διότι το θέμα αφορούσε τους γονείς και την ασφάλεια των παιδιών τους, και έβγαλε ανακοίνωση.

«Ασφάλιση αθλητριών/των Κυριακή, 30 Ιανουάριος 2011 18:33

Οι αθλητές και οι αθλήτριες της ΕΦΟΑ για το έτος 2010 είχαν ασφαλιστεί στην εταιρεία CHARTIS ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ μέσω της τράπεζας ΑΤΤΙΚΗΣ. Υπεύθυνος για την ασφάλιση των αθλητών/τριών είναι ο κ. Βασίλης Μάρκου από την τράπεζα Αττικής, τηλ. 2103667150 και ο κ. Κωνσταντίνος Βελέντζας από την CHARTIS ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ τηλ. 2108227694.

Η συνεργασία τόσο με την τράπεζα Αττικής όσο και με την Chartis Ασφαλιστική ήταν άψογη και η εξυπηρέτηση των αθλητών/τριών που έκαναν χρήση του ασφαλιστικού συμβολαίου ήταν άμεση. Ασφαλίστηκαν όλοι όσοι έλαβαν μέρος στα πρωταθλήματα της ΕΦΟΑ, των Ενώσεων κ.λ.π. και η ασφάλισή τους ήταν άμεση από την ώρα της πρώτης αγωνιστικής παρουσίας (sign in).Το έτος 2011 οι αθλητές και οι αθλήτριες ασφαλίζονται με τον ίδιο τρόπο.

Δείτε στο αρχείο τους όρους του ασφαλιστήριου συμβολαίου.»

Παρουσιάζει λοιπόν ο Σπυράκος ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο και τους όρους του, όπου πουθενά δεν αναφέρεται ότι αφορά την ΕΦΟΑ, δεν αναγράφεται χρονική διάρκεια, ούτε κόστος ασφάλισης.

Αυτό ρωτήσαμε εμείς ;……να μάθουμε τους όρους του συμβολαίου; Ή μήπως ρωτήσαμε να μας πεις,..... πόσο καλές είναι οι σχέσεις σου με την τράπεζα ΑΤΤΙΚΗΣ και την ασφαλιστική CHARTIS;

Αυτό που ρωτήσαμε, και το ρωτάμε για μια ακόμη φορά, είναι γιατί στον κωδικό 257 των ΕΞΟΔΩΝ/ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΑ ΑΘΛΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ παρουσιάζονται έξοδα μηδέν (0);

Αυτό δείχνει ότι για το 2010 δεν πληρώσατε ασφάλιστρα για τους αθλητές, και συνεπώς έπαιζαν ανασφάλιστοι. Και αυτό αποδεικνύεται από επίσημο έγγραφο όπως ο Οικονομικός Απολογισμός που δώσατε στην Γ.Σ. της Καβάλας στους ομίλους, αλλά και στην ΓΓΑθλητισμού, όταν γι’ αυτό ακριβώς το έξοδο εισπράξατε από τους γονείς 52.494 ευρώ.

Και ένα δεύτερο που ρωτούσαμε, και το ρωτάμε και πάλι, είναι γιατί τα προηγούμενα χρόνια, από επίσημα πάλι στοιχεία από τους οικονομικούς απολογισμούς του 2007 του 2008 και του 2009, εισπράξατε από τους γονείς χρήματα για την ασφάλιση των αθλητών/τριών τρεις φορές περισσότερα από την αξία των ασφαλίστρων;

Σε αυτά τα ερωτήματα μπορείτε να απαντήσετε κ. Ζαννιά;

Μήπως μπορεί να απαντήσει κάποιος από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΦΟΑ στα παραπάνω ερωτήματα;

Γιατί θα πρέπει να καταλάβετε κύριοι του Δ.Σ. ότι όπως ο Ζαννιάς «δουλεύει» την ισχνή αντιπολίτευση, με τον ίδιο τρόπο «δουλεύει» και εσάς. Το χειρότερο για σας είναι, να τον έχετε καταλάβει, και να συνεχίζεται να τον στηρίζεται. Σ’ αυτή την περίπτωση, καλό θα είναι να φρεσκάρετε τις γνώσεις σας, για τις ευθύνες που έχουν τα μέλη Διοικητικού Συμβουλίου οργανισμού που διαχειρίζεται Δημόσιο Χρήμα.

Ψέμα στο ψέμα….και ξανά ψέμα…..και ξαναμανά ψέμα…και τελειωμό δεν έχει. Θυμάστε μια ιταλική ταινία με τον Βιτόριο Γκάσμαν……. « ο κλέψας του κλέψαντος»; Ε, εδώ έχουμε το υλικό για μια ταινία με τίτλο …… «το ψέμα του ψέματος».

«H εξελεγκτική επιτροπή της ισχνής αντιπολίτευσης»

No comments: