Monday, October 4, 2010

Γι αυτό δεν είδατε τον ΓΓΑ στην απονομή. Γι αυτό δεν είδατε τον υφυπουργό Τουρισμού.

Πόσες φορές θα πούμε στον κοντό χωρίς γραβάτα να μην ανοίγει το στόμα του στις απονομές?
…από 5 ηπείρους …45 αθλήτριες….
Πρεσβευτές της χώρας μας οι συμμετέχουσες αθλήτριες….
Δηλ ΓΓΑ και Υπουργείο Τουρισμού ,σου έχουμε ένα πιάτα έτοιμο έλα να το πάρεις και να του δώσεις λεφτά για να τα φάει πρώτα αυτός…
Μα γι αυτό δεν σου δίνουν
Γιατί ενώ είχες ένα τέτοιο πιάτο ΠΟΤΕ δεν το παρουσίασες
. Έτρεχες και προσκυνούσες τον Κούβελα, Δουβή γιατί αυτοί σου έδιναν τα έργα.
Που μυαλό για Υπουργείο Τουρισμού ?

Το μόνο που θα έβγαζες από αυτό θα ήταν ένα αυτοκίνητο να σε πηγαινοφέρνει στην Αθήνα , ένα καλό φαί και βραδύ στα τραγουδομάγαζα.
Γι αυτό δεν είδατε τον ΓΓΑ στην απονομή.
Γι αυτό δεν είδατε τον υφυπουργό Τουρισμού.
Γιατί όλοι αυτοί ξέρουν καλύτερα από όλους μας τον κοντό.
Χαζή είναι να βγουν φωτογραφία μαζί του ?
Τι θέλετε να λερωθούν?

2 comments:

Unknown said...

ΑΝ ΤΟ ΤΕΝΝΙΣ ΗΤΑΝ ΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ!!!
Ανανέωσε με Νova και Forthnet η Σούπερ Λίγκα

Τρίτη, 05 Οκτωβρίου 2010, 19:35



Θα βάζει στα ταμεία της 43 εκατ. ετησίως
Σε νέα συμφωνία με την NOVA και τη Forthnet ήρθε η Σούπερ Λίγκα για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του πρωταθλήματος. Το τρέχον συμβόλαιο των δύο πλευρών είχε ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2012.

Έπειτα από συζητήσεις που έγιναν στο σημερινό τακτικό διοικητικό συμβούλιο της Λίγκας αποφασίστηκε να ανανεωθεί το συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια, δηλαδή, μέχρι τη σεζόν 2014, έχοντας -πλέον- η NOVA και τα δικαιώματα του ΣΚΑΪ, ο οποίος αποχώρησε.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Σούπερ Λίγκα θα βάλει στα ταμεία της 43 εκατομμύρια ευρώ για κάθε χρόνο συνεργασίας εκτός από αυτόν της σεζόν 2013-14, που θα λάβει 47 εκατομμύρια.

Αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι η συμφωνία συμπεριλαμβάνει τις ομάδες της Λίγκας που είναι αυτή τη στιγμή σε συνεργασία με την NOVA-Forthnet και όχι τον Ολυμπιακό και την SKODA Ξάνθη των οποίων τα δικαιώματα ανήκουν στην κρατική τηλεόραση.

ΑΠΟ ΤΟ newsbeast.gr

ΠΩΣ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ!!!
ΜΟΝΟ ΘΥΜΟ ΚΑΙ ΟΡΓΗ ΝΟΙΩΘΩ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΛΛΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ!!!

ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΑΚΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΘΛΗΜΑ ΣΑΝ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑΛΑΝΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΩΜΗ ΒΙΑ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΕΙΔΩΝ ΚΑΙ ΑΙΤΙΩΝ!!!

ΠΑΡ"ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΛΑΟΦΙΛΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΡΙΣΘΩ ΕΝ ΠΑΡΟΔΩ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΦΙΛΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!!!

ΑΠΛΕΤΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΣΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΩΦΕΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ ΑΡΧΗ ΤΗΝ ΛΙΓΚΑ ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΡΟΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΩ!!

ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΗ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΤΟ ΤΕΝΝΙΣ ΠΟΥ ΔΙΕΘΝΩΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΤΟ 2ο ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΘΛΗΜΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΠΟΥ ΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΙΜΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ??

Η ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΕΝΝΙΣ ΕΙΝΑΙ ΨΗΛΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΙΛΑΘΛΟ ΚΟΙΝΟ ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΜEDIA ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΜΕΤΡΙΟΥ ΕΩΣ ΧΑΜΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΠΟΥ ΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΠΙΠΕΔΟ!!

ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ!!!ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΤΡ Η ΕΝΑ WTA ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΕΣΟΔΑ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ???ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟΥ "ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΥ" ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΗΝ ΜΑΖΙΚΗ ΚΑΙ ΛΑΪΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ !!!ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ !!!ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙ!!!

Unknown said...

ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ

Ο ΓΟΝΙΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΘΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΘΛΗΤΗ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΣΤΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΦΟΑ!!!ΠΟΙΟΣ ΛΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΜΑΖΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ!!!ΤΑ ΤΑΛΕΝΤΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ!!!ΟΙ ΕΠΙΔΟΞΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΕΚΤΟΣ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ ΛΥΓΙΖΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΥΣΒΑΣΤΑΧΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ (ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΡΚΕΤΑ)ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΟΥΝ!!!

ΑΠΟ ΠΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΠΡΟΕΛΘΕΙ Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ??ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΕΝΟΣ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΜΠΟΣ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ!!!ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΟΡΑΜΑ?? ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ?? ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ 10-15 ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΤΕ ΩΣ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΟ???

ΩΦΕΙΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΝΑΣΤΡΕΨΕΤΕ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΑΡΑΣΜΟ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΜΑ!!!

ΕΑΝ ΕΙΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΣΤΕΡΟΥΝΤΑΙ ΟΡΑΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΛΛΙΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΝ ΕΙΧΑΤΕ!!!!ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΗΓΕΙΣΤΕ ΤΗΣ ΕΦΟΑ!!!ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΕΥΘΙΞΙΑ ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟΥ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ!!!ΑΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΟΤΕ ΤΟ ΤΕΝΝΙΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!ΑΡΑ ΕΙΣΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ !!!

ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΣΑΣ ΔΙΑΨΕΥΔΟΥΝ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΠΕΡΙ ΔΙΑΛΟΓΟΥ ΠΕΡΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ!!!Η ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ Η ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΑΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΩΝ ΣΕ ΠΡΩΤΕΥΟΝΤΑ ΡΟΛΟ ΚΑΙ ΕΠΙΔΙΩΞΗ ΣΑΣ ΘΕΤΕΙ ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΑΧΡΗΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΕΙΜΕΝΩΝ ΔΟΡΥΦΟΡΩΝ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΦΛΕΓΟΜΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ!!!

ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΤΕΝΝΙΣ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΟΒΑΛΛΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΣΦΑΙΡΑ ΤΟΥ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΣΗΜΑΝΤΟΥ!!!!