Saturday, October 2, 2010

ΤΑ ΜΑΖΕΨΕ Η ΕΦΟΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ!!!

Blogger PREDATORUS said...

Αθήνα: Νίκη της Δανιηλίδου. PDF Εκτύπωση E-mail
Σάββατο, 02 Οκτώβριος 2010 06:21

Πραγματοποιώντας το καλύτερο παιχνίδι της στη διοργάνωση η Λένα Δανιηλίδου νίκησε σήμερα την Maria- Teresa Torro- Flor με 6-2, 6-4 και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Απλού του διεθνούς επαγγελματικού τουρνουά γυναικών, «ITF Athens Open 2010», 50.000$, που διοργανώνουν, ο Όμιλος «Εκδόσεις Λυμπέρη» και η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης στις

εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Κέντρου Αντισφαίρισης, στο Μαρούσι.

Απο το site της ΕΦΟΑ

ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Η ΕΦΟΑ ΑΝΑΔΙΠΛΩΘΗΚΕ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΣΠΟΝΣΟΡΑ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΜΙΛΟΣ ΛΥΜΠΕΡΗ!!!
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΣΤΟ site ΤΗΣ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΝΩ Ο ΟΜΙΛΟΣ ΛΥΜΠΕΡΗ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ Η ΕΦΟΑ ΣΦΥΡΙΖΕ ΑΔΙΑΦΟΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΜΝΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΥΤΟ!!!

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΚΟΡΟΪΔΑ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΑΘΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΜΑΪΜΟΥΔΙΕΣ!!!

ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ!!!ΠΕΡΥΣΙ ΗΤΑΝ 125.000$ ΤΑ ΕΠΑΘΛΑ ΦΕΤΟΣ 50.000$ ΚΑΙ Ο ΛΥΜΠΕΡΗΣ ΑΠΛΑ "ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ-ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ"!!!ΤΥΧΑΙΟ ??? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!!!
ΟΠΟΤΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΥΣΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!

October 2, 2010 1:18 AM

No comments: