Wednesday, October 6, 2010

ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΜΑ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΗ ΕΚΚΡΕΜΩΝ ΖΗΤΗΜΑΤΩΝ

Σε ό,τι αφορά τον αθλητισμό, με στόχο τη διαφάνεια και εκκαθάριση της σωματειακής βάσης δημιουργήσαμε μητρώο αθλητικών ομοσπονδιών.
Εκκαθαρίζεται η σωματειακή βάση του Ελληνικού Αθλητισμού από σωματεία «μαϊμούδες», που λυμαίνονται το δημόσιο χρήμα και δημιουργείται το μητρώο των επιχορηγούμενων φορέων. Από το 2011 κανένα σωματείο που δεν έχει εγγραφεί στο μητρώο με συγκεκριμένα στοιχεία για την αθλητική δράση δεν θα χρηματοδοτείται.
Το μητρώο δεν είναι μια πολιτική εξοικονόμησης πόρων αλλά η βάση μιας νέας εθνικής αξιολόγησης του σωματειακού αθλητισμού.
Τέλος υιοθετείται κεντρικός συντονισμός των επιχορηγήσεων του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού και του ΟΠΑΠ, ώστε να υπάρχει ενιαίος σχεδιασμός και να αποφεύγονται επικαλύψεις - διπλοεπιχορηγούμενοι.
Από ΥΠΠΟ 30/9/2010
http://www.yppo.gr/2/g22.jsp?obj_id=40861

1 comment:

Unknown said...

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΞΑΓΓΕΛΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ Η ΓΓ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΜΗΝ ΣΑΣ ΕΝΘΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΑΣ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ!!!
ΑΛΛΑΞΕ Ο ΜΑΝΩΛΙΟΣ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ ΑΛΛΙΩΣ!!!

ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΑΝΕΘΡΕΨΑΝ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΑΝ ΤΟΝ "ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟ" ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΝΘΡΩΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΞΞΑΓΓΕΛΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟΣΧΗΜΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΔΗΘΕΝ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!

ΑΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΘΑ ΑΡΧΙΖΑΝ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΡΕΜΟΥΛΑ ΠΕΦΤΕΙ ΕΚΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΕΣ ΚΛΠ ΚΛΠ!!!

ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ Η ΤΗΝ ΜΠΛΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΠΑΓΓΑΛΟΣ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ "ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ" ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΟΙ ΜΠΛΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΑΡΧΙΤΥΦΛΟΠΟΝΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΜΙΖΑΔΟΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥ "ΜΑΥΤΟΓΙΑΛΟΥΡΟΣ" ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΔΙΟΡΙΣΕΙ!!!

ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΗΓΕΣΙΕΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΙΣΩΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΛΕΦΤΑ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΡΧΙΚΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΑΣΠΑΛΙΣΜΕΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΓΑΡΝΙΤΟΥΡΑ ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΞΟΔΩΝ!!!

ΠΑΡΑΔΟΠΙΣΤΟΙ ΑΝΑΞΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΔΕΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΥΠΟΝΟΜΕΥΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΚΑΘΕΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟΠΛΕΥΡΑ ΧΤΥΠΑ ΤΑ ΛΑΪΚΑ ΣΤΡΩΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΓΓΙΖΕΙ ΟΥΤΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑΛΑΝΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΠ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΥΠΑΙΤΙΟΙ ΤΗΣ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑΣ ΤΟΣΟ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!!!

Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΑΡΕΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΣΗ ΣΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΛΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΗΘΕΝ ΜΑΓΑΛΟΣΧΗΜΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΠΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΦΟΥΓΓΟΚΩΛΑΡΙΟΙ ΑΥΛΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΥΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΘΗΚΕΥΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ!!!