Thursday, May 20, 2010

ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ ΚΑΘΗΣΕΙΣ….ΤΕΤΟΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ

Ενδιαφέροντα πράγματα διαβάζουμε στο κείμενο του κ.Κουτσάφτη που αναρτήθηκε στο site www.taneatoutennis.blogspot.com με τίτλο’’ ΔΝΤ και Ξενοδοχεία’’, στις 18/5/2010. Γράφει ο κ. Κουτσάφτης:’’
Αγαπητοί μου φίλοι, το κείμενο που ακολουθεί, εκτός από τους γνωστούς φίλους του χώρου του τένις, το στέλνω και σε όλους τους διευθυντές των ξενοδοχείων της Λάρισας’’.
Και παρακάτω, ’’ Έπρεπε να είχα στείλει αυτό το κείμενο πριν τους αγώνες, αλλά και τώρα δεν είναι αργά. Να γνωρίζουν αυτές τις σκέψεις οι ξενοδόχοι της Λάρισας για του χρόνου’’.
Σε άλλο σημείο μας διηγείται:’’ Σε κάποιο παλιό Πανελλαδικό, στο δωματιάκι που πληρώναμε το sign-in, καθόταν μια κυρία και ρωτούσε όποιο παιδί-γονέα πλήρωνε : «Κάνουμε μια στατιστική για την ΕΦΟΑ, σε ποιο ξενοδοχείο μένετε παρακαλώ ?», αμέσως σκέφτηκα «κάποιοι κανονίζουν τις μίζες τους».
Και συνεχίζει:’’ Στην Λάρισα ήμουνα ανήσυχος, έλεγα: «λες εδώ, κανείς αθλοπατέρας να παίρνει μίζες εις βάρος των παιδιών?». Έπρεπε λοιπόν να δω αν θα είχε ενδιαφέρον να το κάνει. Να βρω αν υπάρχει κίνητρο’’.
Μετά λοιπόν από υπολογισμούς καταλήγει ο κ. Κουτσάφτης, ότι το κίνητρο θα ήταν ένα ποσό γύρω στις 3000 ευρώ (λεπτομέρειες διαβάστε στο παραπάνω site).

Κε Κουτσάφτη…..δεν ξέρω αν γνωρίζεται περισσότερα από όσα γράφεται;
Εκείνο που ξέρω …..είναι ότι αργήσατε, γιατί οι ξενοδόχοι τα ξέρουν ήδη αυτά για τα οποία θέλετε να τους ενημερώσετε.
Προς ενημέρωση, λοιπόν του κ. Κουτσάφτη και όλων των φίλων του τένις, μάθετε ότι, ο Διευθυντής αγώνων του 4ου Πανελλαδικού στη Λάρισα, ζήτησε και είχε συνάντηση με τους ξενοδόχους της πόλης, όπου μετά τις προσφορές που έκαναν στις τιμές για το τουρνουά, ζήτησε και 5% επί πλέον.
Τα δύο μεγάλα ξενοδοχεία αρνήθηκαν, τα μικρότερα το δέχθηκαν. Το ένα εκ των δύο μεγάλων ξενοδοχείων, σε μια χειρονομία καλής θέλησης, δέχθηκε να φιλοξενήσει δωρεάν τους επιδιαιτητές των αγώνων.
Άρα κ. Κουτσάφτη καλώς ανησυχούσατε.
Εκεί, κε Κουτσάφτη που δείχνεις να ’’χάνεις τον δρόμο’’, είναι όταν γράφεις:’’
Η αλήθεια είναι ότι η ΕΦΟΑ, που της σέρνω τα μύρια, αποκλείεται να συμμετέχει σε αυτές τις τοπικές κομπίνες’’.Kαι, μπορεί, στην συγκεκριμένη λαμογιά να μην συμμετείχε η ΕΦΟΑ, ξεχνάς όμως ή δεν γνωρίζεις ότι, ο περί ου ο λόγος, διευθυντής αγώνων τα τελευταία χρόνια φοιτά στην ’’Στην Μεγάλη των Λαμόγιων Σχολή’’, και ότι η ΕΦΟΑ έχει την AFEA αποκλειστικό ’’ξενοδόχο’’.
Εξ’ άλλου, με ’’όποιον δάσκαλο καθήσεις…..τέτοια γράμματα θα μάθεις’’.

Τέλος θέλω να διευκρινίσω ότι, δεν λέω….επειδή δεν ξέρω, ότι εισπράχθηκε προμήθεια, αλλά λέω…..επειδή ξέρω, ότι ζητήθηκε προμήθεια.

Άντε γιατί…….πολλά λαμόγια μαζεύτηκαν εκεί στη Νίκαια.

1 comment:

Unknown said...

ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΝΑ ΟΡΓΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΟΥ ΤΕΝΝΙΣ ΓΙΑ ΤΑ 10 ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΧΤΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΣ ΑΥΤΕΣ 10 ΟΑΚΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ 1 ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΓΚΑΤΕΛΛΗΜΕΝΟ!!! ΑΥΤΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΣΑΝ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ !!!! ΚΡΙΜΑ