Thursday, May 27, 2010

Την Κυριακή 30 Μαΐου -Mercedes-Benz Summer Tennis Open 2010



Την Κυριακή 30 Μαΐου ξεκινάει το μεγαλύτερο τουρνουά για ερασιτέχνες, με παροχές που θα ζήλευαν ακόμα και επαγγελματίες του τένις, το Mercedes-Benz Summer Tennis Open 2010. Το τουρνουά θα διεξαχθεί στο Anima Club στη Λάκκα Αναβύσσου. To tennisnews.gr θα σας ενημερώνει καθημερινά - μέσω της ειδικής στήλης που έχει καθιερώσει για τα τουρνουά - με τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα των αγώνων. Επίσης καθημερινα θα αναρτώνται φωτογραφίες από την ημέρα των αγώνων. Δείτε το πρόγραμμα και το ταμπλό του τουρνουά.
Το Anima Club είναι ένας πολυχώρος άθλησης και ψυχαγωγίας που διαθέτει 5 γήπεδα τένις σκληρής επιφάνειας, 3 γήπεδα για Beach sports, 2 καφέ, γήπεδο ποδοσφαίρου 11Χ11, παιδότοπο και μια πανέμορφη πέτρινη γωνία με πισίνα.

Ένας χώρος που επιλέχτηκε από τη Mercedes-Benz και το Tennis Society, για μια διοργάνωση με βάση το τένις άνευ προηγουμένου για την Ελλάδα: τουρνουά tennis και beach tennis μαζί, players pool party, Mercedes-Benz Test Drive, υπηρεσίες stringing όλες τις ημέρες, και ένα mini Tennis Village την ημέρα των τελικών.

Όλα αυτά σε ένα τουρνουά για τους ερασιτέχνες και λάτρεις του τένις, που θα έχουν μέχρι και ειδικό ερμάριο ντυμένο στα «midnight blue», στο επίσημο χρώμα της Mercedes-Benz, για τη φύλαξη των ρακετών και των προσωπικών τους αντικειμένων κατά τη διάρκεια των αγώνων τους!

Όσο για τις υπόλοιπες παροχές, αυτόματα με τη συμμετοχή τους όλοι οι συμμετέχοντες κερδίζουν: μια ετήσια συνδρομή στο Tennis Society, ένα anti-stress μπρελόκ από το Tennissociety.gr, μια πρόσκληση για 2 άτομα για το pool party, το δικαίωμα συμμετοχής στο Mercedes-Benz Test Drive. Τα δώρα συνεχίζονται, καθώς μέσα από την κλήρωση κατά τη διάρκεια του pool party θα δοθούν τα παρακάτω δώρα: δύο ρολόγια Raymond Weil, δώρα από τη Wilson, δέκα σετ Bjorn Borg underwear, τριάντα κουπόνια αξίας 20 ευρώ από την Pizza Fan, δέκα φιάλες ποτού στο Venti Bar Restaurant.

Τους νικητές και τις νικήτριες όλων των κατηγοριών περιμένουν, εκτός φυσικά από τα έπαθλα, η μοναδική εμπειρία για ένα διήμερο test driveμε όχημα της Mercedes-Benz, και δώρα από τη Fila. Όσον αφορά στο αγωνιστικό μέρος του μοναδικού αυτού open, θα υπάρξει η δεύτερη ευκαιρία στους χαμένους του πρώτου γύρου στα μονά, στην ουσία δηλαδή μια επιπλέον συμμετοχή εντελώς δωρεάν!

Και οι εκπλήξεις συνεχίζονται: Μια ολόκληρη ημέρα δωρεάν δοκιμών και προπόνησης στο συναρπαστικό beach tennis περιμένει όλους τους συμμετέχοντες που αισθάνονται έτοιμοι για μια ακόμα πρόκληση!

Πληροφορίες στο 2109953316 και στο 6944703800, ή μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο mpelpan@otenet.gr Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Για περισσότερες πληροφορίες κατεβάστε την προκήρυξη του τουρνουά.
http://tennisnews.gr/pdf/2010/mercedes-benz/M-B.OPEN2010-PROKHRYJH.pdf


APO http://tennisnews.gr/

No comments: