Tuesday, December 9, 2014

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ, Ο ΠΡΙΦΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ...ΑΛΛΟΙ!!

9 Δεκεμβρίου 2014!
Παγκόσμια ημέρα κατά της διαφθοράς!
Η Ελλάδα στην 69η θέση, ανάμεσα σε 175 χώρες!! 
Αποτέλεσμα μιας αλληθωρίζουσας δικαιοσύνης και μιας σκόπιμης ανυπαρξίας ελεγκτικών μηχανισμών της χώρας. Η κυβέρνηση, με πολιτική επιλογή, καταργεί τον νόμο 1608/1950  περί καταχραστών του δημοσίου και αλλάζει τις ποινές, από ισόβια σε 20 χρόνια!!!
Πλήρης ατιμωρησία, και όσοι είμαστε μάρτυρες δημοσίου συμφέροντος,  διωκόμαστε από την μιά μέρα στην άλλη και βρισκόμαστε υπό καθεστώς φόβου, κάτω από απειλές που κανείς δεν λογαριάζει, και υπηρεσιακών διωγμών. Απώτερος σκοπός της πολιτικής ηγεσίας να κιωτέψουμε, ώστε να διασωθούν και να προστατευθούν οι ημέτεροι καρεκλοκένταυροι απατεώνες και παράνομοι, ισοπεδώνοντας τους ολίγους που καταγγέλλουν!! 
Δυστυχώς η πολιτεία δεν φροντίζει για την ταχεία εκκαθάριση των σκανδάλων διαφθοράς.
Και εδώ θα σταθώ, γιατί με απασχόλησε για πολλοστή φορά, η περίπτωση του υφυπουργού Ανδριανού!
Έχοντας κάνει αυτές τις ημέρες τους υπολογισμούς μου, με το  "χόμπυ" μου των πάζλ, (φέρνει αποτέλεσμα), οδηγήθηκα στα δικά μου συμπεράσματα.     Ο κύριος Ανδριανός, ενεργώντας με πολιτικούς υπολογισμούς και σχεδιασμούς, πιστεύοντας ότι έτσι θα διορθώσει το προφίλ του ,"έφτιαξε" έναν αθλητικό νόμο στο παρά πέντε, ενώ ήξερε ότι λόγω εκλογών, δεν θα φθάσει ποτέ προς ψήφιση στη Βουλή!! Όμως, εκείνος θα είχε κάθε λόγο να τον χρησιμοποιεί  στους προεκλογικούς του λόγους στην Αργολίδα, για να πείσει ότι προσπάθησε αλλά δεν πρόλαβε!!
Και μετά από αυτό, κάνει και την δεύτερη σοβαρή κίνηση, για να λέει ότι συνέβαλε και στην πάταξη της διαφθοράς!!!
Όμως, όλα αυτά είναι καλοί χειρισμοί, για αυτούς που δεν γνωρίζουν, ούτε γεγονότα, ούτε πάζλ...
Και εξηγώ:
Η δημοκρατική αριστερά (ΔΗΜΑΡ) του κυρίου Φώτη Κουβέλη, που μετά από τόσους μήνες,ψάχνεται ακόμα να ερμηνεύσει αν το 1% οφείλεται στην είσοδο ή στην έξοδο από την κυβέρνηση, άφησε αποτυπώματα. Ένα τέτοιο αποτύπωμα είναι ο κατηγορούμενος για κατάχρηση πρώην πρόεδρος του Αθλητικού Κέντρου Νεότητας του Αγίου Κοσμά που ανήκε στην ΔΗΜΑΡ και όχι στην δικομματική κυβέρνηση. Να λοιπόν η ευκαιρία, ένα πολύ καλό χαρτί, αφού καταχράστηκε δημόσιο χρήμα ένας μη ημέτερος να γίνει πολύ γρήγορα διαχειριστικός έλεγχος, να μπεί τσάκα-τσάκα φυλακή και να δοξαστεί ο Ανδριανός!! 
Σαφέστατα πολύ καλώς πράξατε!!
Όμως, γεννιούνται τα εξής ερωτήματα, κύριε Ανδριανέ!
Γιατί επιλέξατε αυτή την στιγμή, λίγο πριν τις εκλογές, να τον κλείσετε φυλακή, αφού το γνωρίζατε το θέμα καιρό πριν;;!!
Γιατί δεν έχετε δείξει τέτοιο ζήλο, για υπαλλήλους και παράγοντες που ήταν και είναι δίπλα σας;;

Τίποτα δεν γνωρίζετε, για τους καταχραστές πολλών και περισσότερων εκατομμυρίων ευρώ από του Πρίφτη ,που είναι δίπλα σας;;
Αλλά αυτοί αγαπητοί αναγνώστες, ανήκουν στην δικομματική κυβέρνηση και προστατεύονται από όλους!!
Άριστος πολιτικός σχεδιασμός, κύριε Ανδριανέ,σας χειροκροτώ, όμως δεν πείθει όσους γνωρίζουμε γεγονότα και πράξεις!!
"Όλοι έχουν ένα σχέδιο, μέχρι να φάνε μιά μπουνιά στην μούρη"!!! (Mike Tyson,Αμερικανός πρωτοπυγμάχος)
Στην Γ.Γ.Αθλητισμού, δεν κυνηγάτε αυτούς που άναψαν την φωτιά, αλλά αυτούς που σήμαναν τον συναγερμό!!
"Όλο το Έθνος αδικείται όταν αδικείται ένας μόνο πολίτης"!!! (Ρήγας Φεραίος, τα δίκαια του ανθρώπου)
Κύριε Ανδριανέ, στηρίζετε τα σκάνδαλα της υπηρεσίας που ηγείστε και στέλνετε τον Πρίφτη φυλακή, (καλά κάνατε ξαναλέω), αλλά προηγούνται πολλοί άλλοι, που στο όνομα της Νέας Δημοκρατίας, μεταχειριζόμενοι τίτλους και αξιώματα πλούτισαν παράνομα, και ακόμα υπάρχουν κι άλλοι επιρρεπείς του τζόγου, που έχουν διακινήσει μαύρο χρήμα στην γ.γ.αθλητισμού και έχουν καταγγελθεί στην δικαιοσύνη και στην αστυνομία, αλλά αντί να βλέπουμε και σε αυτούς συνοπτικές διαδικασίες, τους τοποθετείτε διά της υπογραφής σας σε θέσεις "κλειδιά"!!
"Δεν είναι δυνατόν να είσαι  υπέρ της δικαιοσύνης για κάποιους ανθρώπους και να μην είσαι υπέρ της δικαιοσύνης για όλους τους ανθρώπους"!!! (Martin Luther King, αφροαμερικανός ηγέτης)

Θεοδωροβία Πλακά

No comments: