Friday, December 5, 2014

Η ίδια υπηρεσία, που έκανε τα στραβά μάτια τα τελευταία πέντε χρόνια, θα τους ελέγξει δήθεν τώρα.

Του Κώστα Καίσαρη από Goalnews
Περί χόκεϊ επί χόρτου ο λόγος. Ή αλλιώς έργα και ημέρες του Ιωάννου Ανδριανού του Κομιστή. Κατ' αρχάς, κανένας Ανδριανός δεν σήκωσε από μόνος του τη ρομφαία της εξυγίανσης. Ανώνυμη καταγγελία έγινε στον επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης, τον Ρακιντζή, ο οποίος στη συνέχεια ενημέρωσε τη ΓΓΑ για τα περαιτέρω. Για την απάτη με τα 12 σωματεία-μαϊμού του χόκεϊ στο Άργος κανείς δεν είχε πάρει χαμπάρι. Κανένας δεν είχε κάνει έλεγχο.
Πολύ περισσότερο ο ίδιος ο υφυπουργός, που κατά σύμπτωση εκλέγεται στο Άργος. Και τι έκανε μετά την παρέμβαση Ρακιντζή ο Ανδριανός; Έβαλε αυτούς που ανεχόντουσαν τις παρανομίες, που δεν έκαναν κανέναν έλεγχο αν διεξάγονταν οι αγώνες και τα πρωταθλήματα,να κάνουν έρευνα. Η ίδια υπηρεσία, που έκανε τα στραβά μάτια και δεν τους έλεγχε τα τελευταία πέντε χρόνια, να τους ελέγξει δήθεν τώρα.
Αυτοί που δεν έκαναν τη δουλειά τους στη Διεύθυνση Αγωνιστικού Αθλητισμού, θα ελέγξουν τώρα πέντε Ομοσπονδίες μαζί: Ποδόσφαιρο Σάλας, Μπέιζμπολ, Μπριτζ, Χόκεϊ κλπ. Τόσα χρόνια δηλαδή τι κάνανε; Ξύνανε πατσές; Αυτοί που έδιναν τις βεβαιώσεις προάχθηκαν. Η κ. Ζαφειροπούλου έγινε διευθύντρια επαγγελματικού αθλητισμού και ο κ.Κατσίκης προϊστάμενος. Αυτοί που δεν είχανε πάρει χαμπάρι τι γίνεται στο χόκεϊ και τουςπιάνανε κορόιδα μέχρι και τα πεπόνια από το Άργος.

No comments: