Sunday, February 10, 2013

ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ;


ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ;
Η  Ελληνική  Ολυμπιακή Επιτροπή,  μας ενημερώνει για την τελετή Αφής και παράδοσης της φλόγας για το 11ο Ολυμπιακό Φεστιβάλ Ευρωπαϊκής Νεότητας  «Μπρασόβ 2013», που θα πραγματοποιηθεί από 17 έως 22 Φεβρουαρίου.
Σάββατο, 02 Φεβρουάριος 2013
 “Από τις ακτίνες που έστεκε ολόλαμπρος ψηλά στον αττικό ουρανό, άναψε σήμερα στο Παναθηναϊκό Στάδιο, η Φλόγα για το 11ο Χειμερινό Ολυμπιακό Φεστιβάλ Ευρωπαϊκής Νεότητας «Μπρασόβ 2013»........Την τελετή παρακολούθησαν μεταξύ άλλων, το μέλος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής Λάμπης Νικολάου, ο Πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας Ισίδωρος Κούβελος, ο Γενικός Γραμματέας της ΕΟΕ Μανώλης Κατσιαδάκης, μέλη της Ολομέλειας της ΕΟΕ, ενώ στη ρουμανική αποστολή ήταν και ο Νicolae Banicioiu, Yπουργός Νεολαίας & Αθλητισμού της Ρουμανίας και ο Οctavian Morariu, Πρόεδρος της Ρουμανικής Ολυμπιακής Επιτροπής.”

http://www.hoc.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=1126%3Aa-&catid=36%3Apress-release&Itemid=98&lang=el
Προφανώς, «Από τις ακτίνες που έστεκε ολόλαμπρος ψηλά στον αττικό ουρανό», εννοούν τον  ήλιο, αλλά εν πάσι περιπτώσει, λίγες μέρες πριν τις εκλογές στην ΕΟΕ, είναι δικαιολογημένη η σύγχυση του κ. Καπράλου, υποψήφιου για την προεδρία, για δεύτερη τετραετία.
Εκείνο που είναι αξιοπερίεργο είναι, η μη αναφορά του ονόματος του κ. Ζαννιά, παρότι παρευρίσκετο στην τελετή. Είναι δυνατόν ο Πρόεδρος της Επιτροπής  Λαμπαδηδρομίας να μην αναφέρεται ονομαστικά και να μπαίνει στο «σωρό», ότι την τελετή παρακολούθησαν και «μέλη της ολομέλειας της Ε.Ο.Ε.»;

Μήπως πέσαμε σε δυσμένεια; Μήπως διανύουμε τις τελευταίες στιγμές  στην προεδρία της Επιτροπής Λαμπαδηδρομίας; Μήπως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου, να πληρωθούν οι μαλακίες της Χαλκιά;....ή μήπως έχουμε εθισθεί τόσο πολύ στην ξεφτίλα, και δεν μας ακουμπά τίποτα;

No comments: