Monday, June 18, 2012

Βγήκε ο γύφτος στο μειντάνι

ΕΦΟΑ: Αγωνιστικό Πρόγραμμα και Σχεδιασμός/ Κανονισμός 2012 PDF Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 18 Ιούνιος 2012 12:40
          zannias                                    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Σήμερα 18 Ιουνίου ανακοινώνουμε το υπόλοιπο αγωνιστικό πρόγραμμα μέχρι την 31/12/2012. Είναι αλήθεια ότι η ανακοίνωση του προγράμματος γίνεται με καθυστέρηση και τούτο γιατί έπρεπε να διασφαλιστούν οι πόροι για την υλοποίησή του. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους μας στηρίζουν οικονομικά σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία. Αντίθετα στους καιρούς, η προσπάθεια του Δ.Σ. της Ε.Φ.Ο.Α. είναι να υλοποιηθεί ολόκληρο το πρόγραμμα, όπως έγινε και το 2011. Η διοργάνωση 24 διεθνών πρωταθλημάτων είναι γεγονός μοναδικό στην ιστορία της Ομοσπονδίας και εφόσον υλοποιηθούν με επιτυχία θα είναι οδηγός για ακόμη περισσότερες διοργανώσεις το 2013.
Θα ανακοινωθούν οι χορηγοί σε συνέντευξη τύπου, αμέσως μόλις υπογραφούν οι συμβάσεις.



Ο γυρολόγος και το Ελληνικό τένις
Πόσοι μήνες πέρασαν που οι άνθρωποι που αγωνίζονται για το Ελληνικό τένις ζητούν από την ΕΦΟΑ το αγωνιστικό πρόγραμμα του έτους?
Σήμερα μήνα Ιούνιο θυμήθηκε να μας βγάλει μια ανακοίνωση σαν την χήρα στο κρεβάτι να μας κλαφθεί για κάτι που ο έλληνας γονιός δίνει για να παίξει το παιδί του.
Ξυπνήστε!!!!
Αυτός ζει καλά και αφήνει εσάς να τρέχετε ανά την Ελλάδα για τα παιδιά σας και αυτός να γυροφέρνει την εκάστοτε εξουσία για κανένα εργολαβικό έργο ,να ζήσει από τον κόπο σας.
Τώρα θυμήθηκε λόγω επερχόμενων εκλογών να κλάψει την μοίρα του Ελληνικού τένις που το πήγε στα υπόγεια της τρούμπας.
Βρε δεν ντρέπεσαι που βάζεις και την φάτσα σου σου, αντί να κρυφτείς ως ποντίκι στον υπόνομο της γειτονιάς σου!!!!!!!!

No comments: