Thursday, June 7, 2012

Ποιός είναι αυτός ο Παπαδημητρίου που πληρώνεται από την ΕΦΟΑ?


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤ ΕΝΩΣΗ

  • Στις 31-3-2012 συνεδρίασε το Δ.Σ. της Στ Ένωσης και αποφάσισε την ανάθεση της διεξαγωγής του 6ου Πανελλαδικού Πρωταθλήματος Juniors στους Ομίλους της Πάτρας. Ακολούθησε ένσταση του Ο.Α. Καλαμάτας προς την ΕΦΟΑ κατά της παραπάνω απόφασης με την αιτιολογία της μη σύννομης διαδικασίας. Στις 21-5-2012 μας γνωστοποιήθηκε η γνωμοδότηση του νομικού συμβούλου της ΕΦΟΑ κ. Παπαδημητρίου, σύμφωνα με την οποία η απόφαση του Δ.Σ. κρίνεται απολύτως σύννομη.

    Μετά από την γνωμοδότηση το Δ.Σ. της Ένωσης έστειλε στην ΕΦΟΑ και τον Πρόεδρο της κ. Ζαννιά την παρακάτω επιστολή:

    Εν όψει του Δ.Σ. της Ε.Φ.Ο.Α. Στις 30-5-2012, όπου ένα από τα θέματα της συνεδρίασης είναι και η ένσταση του Ο.Α. Καλαμάτας κατά της διεξαγωγής του 6ου Πανελλαδικού Πρωταθλήματος Juniors στην Πάτρα, σας ενημερώνουμε ότι:
    1. Μετά τη γνωμάτευση του Νομικού Συμβούλου της Ε.Φ.Ο.Α. κ. Παπαδημητρίου για το σύννομο της απόφασης του Δ.Σ. της Στ Ένωσης να ανατεθεί το 6ο Πανελλαδικό Πρωτάθλημα Juniors στους Ομίλους της Πάτρας, θεωρούμε ότι πρέπει άμεσα να ανακοινωθεί από την Ε.Φ.Ο.Α. η παραπάνω ανάθεση
    2. Η συντριπτική πλειοψηφία των Ομίλων της Στ Ένωσης (όπως αυτό αποδεικνύεται από τα επισυναπτόμενα έγγραφα), θεωρεί ότι δεν είναι δυνατόν να αμφισβητούνται ή να ακυρώνονται νόμιμες αποφάσεις του Δ.Σ. της Ένωσης και απαιτεί τη διεξαγωγή του 6ου Πανελλαδικού Πρωταθλήματος Juniors στην Πάτρα.

    Τέλος επισημαίνουμε ότι 19 από τους 21 Ομίλους της Στ Ένωσης με ενυπόγραφη επιστολή τους υποστηρίζουν την απόφαση της 31-3-2012 του Δ.Σ. της Ένωσης.
  • Για το Δ.Σ.
    Ο Πρόεδρος

    Λουκάτος Λουκάς
Όποτε ο κοντός θέλει ν αποφύγει ευθύνες ,βάζει τον Παπαδημητριου ,τώρα υιός? να περνάει τα θέματα του κοντού χωρίς να έχει ευθύνες!
Αυτά όμως ήταν για τα πρώτα χρόνια ....
 Όταν ο Ζαννιάς έκανε την αμόλυντη περιστέρα!
Τώρα ΟΛΟΙ ξέρουμε τι νούμερο είναι.
Ας αφήσει ήσυχο τον Παπαδημητρίου και το σόι του όλο.
 ΕΑΝ είναι άνδρας ,ας πάρει θέση ΜΟΝΟΣ του.
 Δικηγορίσκος που τους πληρώνει  το τεννις δεν χρειαζόμαστε.
Χρειαζόμαστε ΑΝΔΡΕΣ που φοράν  παντελόνια !
Εσείς φοράτε κ Ζαννιά?

No comments: