Sunday, June 3, 2012

Νωρίς ξύπνησε ο υπεύθυνος της Ολυμπιακής φλόγας κ Ζαννιά!

Τρίτη, 29 Μάιος 2012 11:52
Tεράστια επιτυχία γνώρισαν οι live μεταδόσεις των Τελετών Αφής και Παράδοσης της Φλόγας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες «Λονδίνο 2012», στο διαδίκτυο μέσω web streaming, που πραγματοποίησε για πρώτη φορά στην ιστορία η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.
Οι live μεταδόσεις ήταν διαθέσιμες εκτός από την ιστοσελίδα της ΕΟΕ (www.hoc.gr) και της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροής, στο παγκόσμιο web ενώ ακολούθησαν δύο ακόμα μεταδόσεις σε διαφορετικές ώρες, προκειμένου να καλυφθούν τα προβλήματα από την διαφορά ώρας και το αποτέλεσμα ήταν πραγματικά εντυπωσιακό, καθώς τις Τελετές παρακολούθησαν θεατές από 147 χώρες!
Η Τελετή Αφής που έγινε στις 10 Μαΐου στην Αρχαία Ολυμπία, σύμφωνα με τα τελευταία στατιστικά, είχε 66.823.901 επισκέψεις, ενώ η Τελετή Παράδοσης είχε 7.302.344!
Σε αυτούς τους αριθμούς δεν υπολογίζονται όσοι είδαν τις δύο μεταδόσεις που ακολούθησαν το live web streaming, το οποίο παρείχε η εταιρεία Sport Web TV, αλλά και ξαναείδαν τις Τελετές σε βίντεο στο διαδίκτυο.
Εντυπωσιακή είναι και η ανταπόκριση που είχαν οι ιστοσελίδες της ΕΟΕ στο διαδίκτυο και στα Social Media. Η επίσημη ιστοσελίδα πριν ακόμα ολοκληρωθεί ο Μάιος, έχει μέχρι τώρα 2.412.613 χτυπήματα καταρρίπτοντας κάθε προηγούμενο ρεκόρ και αφήνοντας πολύ πίσω την προηγούμενη καλύτερη επίδοση που ήταν τον Απρίλιο του 2012 με 1.089.609 χτυπήματα.
Στο Facebook η σελίδα Hellenic Olympic Committee την εβδομάδα 12/5 – 18/5 προσέλκυσε 63.126 άτομα ενώ ήδη στο σύντομο χρονικό διάστημα της λειτουργίας της, αρέσει σε 458 άτομα, αριθμός που κάθε μέρα μεγαλώνει! Αυξητική είναι η τάση και στο Twitter, όπου η σελίδα μας @HellenicOlympic έχει ήδη 92 followers!

Οταν όμως η παρουσία σου στην ΕΟΕ είναι για την τσέπη σου και ΜΟΝΟ,που να σκεφθείς τον ιερό χώρο που πρέπει να υπηρετήσεις!
Χρόνια και χρόνια στην ΕΟΕ και μια πρόταση σου δεν υπάρχει.
ΜΟΝΟ στην τουαλέτα τρέχεις όταν οι άλλοι πρόεδροι μιλάν για τις επιτυχίες τους.
Και απορούμε ΓΙΑτι η χώρα πήγε στο διάολο!!
Οταν έχεις τέτοιους εκπροσώπους καλά να πάθουμε!

Εσείς κ Μπιτσαξή δεν τον ξέρετε τον κ Ζαννιά?
Γιατί εμείς τον ξέρουμε από την Διαύγεια που τόσο δυναμικά έχει μπει στην ζωή μας ,και μας άνοιξε τα μάτια και φυσικά το δικαίωμα να επιβεβαιωνόμαστε όλα αυτά τα χρόνια ότι δεν είναι κακόβουλες ιστορίες.
 Εσείς την παρακολουθείτε?
Γιατί την υπογράφετε σας το λέμε!
Και ΜΟΝΟ γι αυτό είστε συνυπεύθυνος!!!!!!!

No comments: