Friday, May 4, 2012

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ;


Αύριο Σάββατο  5 του Μάη ξεκινούν στις 12 το μεσημέρι τα προκριματικά του STATUS στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ. 
Την ίδια ημέρα βάσει προγράμματος, η Εθνική Ομάδα αποτελούμενη από τους αθλητές, Γεμουχίδη,  Αγγελίνο, Καλοβελώνη και Γιωτόπουλο, αγωνίζεται στη Σόφια για να ανέβει κατηγορία στο Ευρωπαικό Πρωτάθλημα.
 Το Κυρίως Ταμπλώ του τουρνουά STATUS των 42.500 ευρώ (όπως εμφανίζεται στο επίσημο site της ATP στο καλεντάρι των Challenger Tours……αν θέλετε να φαίνεται μεγαλύτερο, μπορείτε να το εμφανίζεται σε δραχμές, να φθάσει στα επίπεδα GRAND SLAM) αποτελείται από 22 Direct Acceptances,(Άμεσες Αποδοχές βάσει ranking),4 Wild Cards (Επιλογές διοργανωτών), 4 Qualifiers (Από τα προκριματικά),και από 2 Special Exempts (Ειδικές περιπτώσεις, κατά βάσει χρησιμοποιούνται και αφορούν αθλητές των προκριματικών, όταν για αγωνιστικούς λόγους δεν μπορούν να συμμετάσχουν στα προκριματικά).
 Ρωτάμε, λοιπόν τον Διευθυντή  Αγώνων του STATUS, τον κ. Ζητρίδη, αν στους δύο αθλητές της Εθνικής Ομάδας που δεν δώσατε W.C., για το  Κ.Τ., Γεμουχίδη και Γιωτόπουλο, μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε τις S.E.; 
Το εκπληκτικό είναι ( και αυτό δείχνει πόσο γνωρίζεται το αντικείμενο κ. Ζητρίδη)……ότι δώσατε W.C. για τα προκριματικά στον Γιωτόπουλο, όταν το Σάββατο που πρέπει να παίξει στα προκριματικά, αυτός θα βρίσκεται με την Εθνική στη Σόφια.!!
Το ερώτημα λοιπόν είναι, εφ’όσον, και αν, οι δύο θέσεις των S.E. μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν από τους δύο αθλητές, λόγω ανωτέρας βίας, γιατί δεν το κάνατε;
Μικρόψυχη συμπεριφορά απέναντι στον Γεμουχίδη,…….. ανεπάρκεια γνώσεων για τον  Γιωτόπουλο.  
Όσον αφορά τώρα, τον……συνδιοργανωτή  Ζαννιά, είναι γνωστή η γνώμη που έχει για τους αθλητές του, που δεν αλλάζει, ακόμα και όταν αγωνίζονται για την Ελλάδα.

No comments: