Wednesday, May 30, 2012

Διάλυση στην ΕΦΟΑ? Θα μας πείτε πότε θα βγάλετε το πρόγραμμα του έτους 2012 ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΈΝΟ?


Πανελλήνιο Ατομικό Πρωτάθλημα κάτω των 10 ετών PDF Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 30 Μάιος 2012 14:19

afisa_panellinio_10_2012
Για την πληρέστερη ενημέρωση σχετικά με το Πανελλήνιο Ατομικό Πρωτάθλημα κάτω των 10 ετών, που θα διεξαχθεί από την Παρασκευή 1 μέχρι και την Δευτέρα 4 Ιουνίου,στις εγκαταστάσεις του ΑΟΑ Φιλοθέης, ανακοινώνονται τα εξής:
1. H εγγραφή στους αγώνες (sign-in) θα γίνει πριν τον πρώτο αγώνα κάθε παίκτη.
2. Στην περίπτωση που κάποιος παίκτης αδυνατεί να παρουσιαστεί στον πρώτο του αγώνα, αλλά θα συμμετάσχει κανονικά στους επόμενους, πρέπει υποχρεωτικά να ενημερώσει την Επιδιαιτητή των αγώνων, μέχρι την Παρασκευή στις 09:30 τα αγόρια και στις 13:30 τα κορίτσια.3. Στην περίπτωση που κάποιος παίκτης δεν παρουσιαστεί στον πρώτο του αγώνα και δεν ενημερώσει την Επιδιαιτητή των αγώνων, μέχρι την Παρασκευή στις 09:30 τα αγόρια και στις 13:30 τα κορίτσια, τότε τη θέση του, αν υπάρχουν, θα καταλάβει ένας από τους αναπληρωματικούς παρόντες.



ΘΈΛΟΥΜΕ  ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΉ ΣΑΣ !


Όλες οι Ομοσπονδίες που βγάζουν Ολυμπιονίκες,Παγκόσμιους και Ευρωπαίους πρωταθλητές βγάζουν ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΈΝΟ το πρόγραμμα τους τον Οκτώβριο βία Νοέμβριο για να έχουν τους αθλητές τους έτοιμους ώστε να πάρουν μέρος σ όποιον αγώνα έχουν προγραμματίσει με τους προπονητές τους .
Εμείς σε ποιο μήνα θα το έχουμε Ολοκληρωμένο?

Δεν σε σώζουν τα συμβούλια στην Καλαμάτα κοντέ!
Κανόνισε να δουλέψεις με σεβασμό για τους αθλητές σου και τους συλλόγους σου  και άσε τα περιφερειακά συμβούλια.
Η ανικανότητα δεν λύνεται με  επικοινωνιακά τερτίπια 

No comments: