Wednesday, May 2, 2012

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.......ΑΛΑ ΟΛΓΑ ΤΡΕΜΗ


Η ιστοσελίδα www.tennis24.gr μας πληροφορεί ότι….. «Παίζουμε και στο Davis Cup» Συγκεκριμένα ……. «Στη Βουλγαρία βρίσκεται η Εθνική μας ομάδα Davis Cup, χωρίς τον κορυφαίο Έλληνα τενίστα στη συνθεσή της, τον Αλέξανδρο Γιακούποβιτς, προκειμένου να διεκδικήσει την ανοδό της στο Group II της Ευρωαφρικανικής ζώνης στη διοργάνωση.» και πιο κάτω……. «Ο Αλέξανδρος Γιακούποβιτς αποφάσισε να μην ταξιδέψει με την υπόλοιπη αποστολή, θέλοντας να συγκεντρωθεί στο Status Athens Open που ξεκινάει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στο ΟΑΚΑ…..»
Σωωώπα! Όταν ο τελευταίος στο Κυρίως Ταμπώ του Status έχει ranking 260, και ο 26ος των alternates απ΄όπου θα βγουν τα προκριματικά είναι στο Νο 346, ο Γιακούποβιτς Νο 590 χρειάζεται «συγκέντρωση», ενώ δεν χρειάζεται να βοηθήσει την προσπάθεια της Εθνικής Ομάδας; Και εσείς εκεί στο tennis24 το πιστέψατε……και το γράφετε κιόλας.
Ωραία ενημέρωση……..να αναμασάτε τα ψέματα του Ζαννιά. Έτσι νομίζετε, ότι βοηθάτε το άθλημα, θάβοντας τα προβλήματα του Ελληνικού τένις στην άμμο, σαν την στρουθοκάμηλο. Μετά φταίνε τα συνθήματα των αναρχικών στους τοίχους. Οι άνθρωποι της ενημέρωσης χρειάζονται………και τα αντίστοιχα προσόντα. Ότι τους φαίνεται αφύσικο το ψάχνουνε……και αφού το βρούν το γράφουνε. Άντε γιατί…….έχουμε γεμίσει από imitation δημοσιογράφους.
Εξ άλλου, ποιος θα τον κατηγορήσει τον Γιακούποβιτς,……το ίδιο έκανε και η Δανιηλίδου με το Federation Cup. Που ακούστηκε εν μέσω κρίσης, να ζητάτε χρήματα. Για την Ελλάδα ρε γαμώτο. Και ο ΓΑΠ…..για την Ελλάδα έκανε, ότι έκανε. Πως είπατε……..μαλακίες έκανε. Λάθος έχετε……διότι σημασία δεν έχει τι έκανες……..αλλά για ποιόν το έκανες.
Άντε…..και καλό βόλι, τρεις μέρες έμειναν.

No comments: