Monday, April 30, 2012

ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ;


Διαβάσαμε, και διαβάσατε προφανώς τον Απολογισμό και τα Συμπεράσματα από τα τουρνουά Tennis Europe της Αθήνας, των διοργανωτών Ομίλων. Ένα πολύ ενημερωτικό κείμενο  για τα κατορθώματα των νεαρών Ελλήνων αθλητών. Όμως…..η τελευταία πρόταση του κειμένου, δημιουργεί ερωτηματικά. Το θάψιμο που επεφύλαξε η Ομοσπονδία στις προσπάθειες των  διοργανωτών των τουρνουά, περιγράφεται σε ένα προηγούμενο κείμενο της 4ης Απριλίου. Ξαναδιαβάστε το.

Ενώ λοιπόν, το φυσιολογικό θα ήταν οι δύο Όμιλοι να είχαν «βγει απ’ τα ρούχα τους» και να διαμαρτυρηθούν για τον αισχρό τρόπο με το οποίο  αντιμετώπισε τις προσπάθειες τις δικές τους, αλλά και των νεαρών αθλητών η Ομοσπονδία, τα αγωνιστικά αποτελέσματα των οποίων, υπό άλλες συνθήκες θα είχαν γίνει προπαγανδιστική σημαία της Ομοσπονδίας και του Ζαννιά προσωπικά,……αντ’ αυτού, εσείς κύριοι των διοργανωτών Ομίλων, τελειώνετε το κείμενό σας με την φράση…… «Ευχαριστούμε την Ομοσπονδία και την WILSON για την βοήθεια τους.»

Σε τι ακριβώς συνίστατο η βοήθεια της Ομοσπονδίας στα δύο αυτά τουρνουά; Υπήρξε κρυφή βοήθεια, και ποιά; Σας έδωσε χρήματα; Αποκλείεται…….θα έδινε ο Ζαννιάς χρήματα, και δεν θα το έκανε «παντιέρα»;  Άρα, τι ακριβώς συμβαίνει;

Αν δεν θέλετε κύριοι διοργανωτές, η τελευταία παράγραφος του κειμένου της 4ης Απριλίου με τίτλο «ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ»……να αλλάξει αποδέκτη, οφείλετε εξηγήσεις…….κυρίως στους γονείς των αθλητών.

Υ.Γ. Τι γίνεται ρε παιδιά, κανένα πανταλόνι θα φορέσει κανείς…….όλο βερμούδες;

No comments: