Sunday, April 1, 2012

Ζαννιά τ ....ακούς?

Τα καλά κρασιά γίνονται καλύτερα όσο μεγαλώνουν!

E-mail Εκτύπωση
Ίσως το καλύτερο θέαμα όλων των ημερών είχε φυλάξει σήμερα το Intersport Tennis Open με τους τελικούς όλων των κατηγοριών της διοργάνωσης. Ο καλός καιρός και τα δυνατά παιχνίδια γέμισαν τον Όμιλο Αντισφαίρισης Αθηνών και οι παίκτες αποζημίωσαν το κοινό με πολύ δυνατά παιχνίδια σε όλους τους τελικούς. Τελικοί που έδειξαν πως η εμπειρία παίζει πολύ μεγάλο ρόλο.
Με αφετηρία τον τελικό του του Open των ανδρών, όπου Θόδωρος Αγγελίνος και Κωνσταντίνος Οικονομίδης μάλλον έκαναν επίδειξη τένις με τον Κωνσταντίνο να παίρνει τον τελικό με 62 46 76(2). Ο αγώνας είχε απίστευτες φάσεις με τους δύο φίλους να διασκεδάζουν το παιχνίδι αλλά και να παθιάζονται σε κάθε πόντο.
Στο τουρνουά Men1, όπου αγωνίζονται αθλητές από 14 μέχρι 29 ετών, οι Γιώργος Χιριστανίδης και Ελευθέριος Θεοδώρου έδωσαν ακόμη μια υπέροχη μάχη με την "αλεπού" Χιριστανίδη να χάνει τελικά το τρόπαιο από τον ταλαντούχο Λευτέρη με 76(5) 62, ενώ στους Men2 (30-39 ετών) ο Γιώργος Φασούλας επικράτησε του Σέργιου Παπαδόπουλο σε έναν ακόμη αμφίρροπο αγώνα με 62 26 75.

Τέλος στον τελικό των Women2, η "Gabbi" έδειξε τη συσσωρευμένη εμπειρία της απέναντι στην Μαρία Αδαμοπούλου. Η Gabriella Precupπήρε άνετα τον τελικό με 60 62.
Με μεγάλη οργανωτική επιτυχία και με πολύ καλά παιχνίδια το Intersport Tennis Open έριξε την αυλαία του και έδωσε την υπόσχεση για ακόμη μεγαλύτερο σε συναντήσεις και συγκινήσεις τουρνουά στο μέλλον.

No comments: