Sunday, July 10, 2011

Ζαννιά ........Βλέπεις τα έργα σου?

Υποβιβασμός για την Εθνική μας (0-3)

E-mailΕκτύπωση


H Εθνική μας oμάδα γνώρισε την ήττα στη συνάντηση play-off με την ομώνυμη ομάδα του Μονακό με 0-3 και υποβιβάστηκε στο Group ΙΙΙ του Davis Cup (Ευρωπαϊκή ζώνη), όπου θα αγωνίζεται από τον επόμενο χρόνο. Οι Οικονομίδης και Γιακούποβιτς ηττήθηκαν από τους Couillard και Oger με 3-2 σετ (6-3, 2-6, 6-7(5), 6-2, 2-6) και πλέον οι αυριανοί αγώνες είναι καθαρά διαδικαστικού χαρακτήρα.

Η Εθνική μας ομάδα ξεκίνησε μουδιασμένα, με ένα σερί όμως 50 games μετέτρεψε το 1-3 σε 6-3 και πήρε το 1ο σετ. Η συνέχεια άνηκε στο Μονακό. Couillard και Oger πήραν το 2ο σετ με 6-2, αλλά και ένα πολύ κλειστό 3ο σετ στο tie-break με 7-5. Η ομάδα μας αντέδρασε άμεσα και με μεγάλη αποφασιστικότητα ισοφάρισε σε 2-2, στέλνοντας το παιχνίδι στο 5ο σετ και αναπτερώνοντας τις ελπίδες των Ελλήνων φιλάθλων που γέμισαν και πάλι σήμερα τον Ο.Α. Θεσσαλονίκης.

Παρά την καλή ψυχολογία οι Μονεγάσκοι κάναν break στο 1o game του 5ου σετ παίρνοντας σημαντικό προβάδισμα. Μάλιστα τα breaks διπλασιάστηκαν με το σκορ να εκτοξεύεται στο 1-5 και του διεθνείς μας να καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια να γυρίσουν το παιχνίδι χωρίς τελικά να τα καταφέρνουν.

Πλέον η Εθνική μας από το Group II υποβιβάζεται στο Group III του Davis Cup, όπου οι αναμετρήσεις γίνονται παιχνίδια Round Robin με 12 ομάδες να χωρίζονται σε 4 ομίλους.

www.tennisnews.gr

2 comments:

Unknown said...
This comment has been removed by the author.
Unknown said...

ΜΕ ΤΟΝ ΑΧΡΗΣΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΠΑΡΑ ΣΤΗΝ Γ΄ΕΘΝΙΚΗ ΘΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ!!!