Friday, June 10, 2011

Δεν έχουμε χούντα για να περνάμε από τα γραφεία για να δηλώσουμε....υποταγή!

I.T.F.: Παγκόσμιο Συνέδριο Προπονητών 2011 PDF Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 08 Ιούνιος 2011 12:10

itf_colour

Από την Τεχνική Διεύθυνση ανακοινώνεται η διοργάνωση, από την Παγκόσμια Ομοσπονδία, του 17ου Παγκόσμιου Συνεδρίου Προπονητών. Για το 2011, το συνέδριο, που διοργανώνεται κάθε 2 χρόνια, θα πραγματοποιηθεί στην Αίγυπτο και συγκεκριμένα στο θέρετρο της Ερυθράς θάλασσας, Port Chalib, από την Κυριακή 20 έως και την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου.

Το φετινό συνέδριο έχει τον τίτλο " Η μακροπρόθεσμη ανάπτυξη ενός παίκτη Υψηλής απόδοσης" και η θεματολογία του θα αναφέρεται σε θέματα σχετικά με την προπονητική στο επαγγελματικό τένις, την εφαρμοσμένη αθλητική επιστήμη στην υψηλή προπονητική, την ανάπτυξη των παικτών υψηλού επιπέδου και της επιμόρφωσης προπονητών.

Στο Συνέδριο μπορούν να συμμετάσχουν όσοι προπονητές-τριες επιθυμούν, με την προϋπόθεση, να έχουν εγγραφεί ηλεκτρονικά και να έχουν την έγκριση της Ε.Φ.Ο.Α. Οι ενδιαφερόμενοι-ες μπορούν να δουν όλες τις πληροφορίες και να πραγματοποιήσουν την online εγγραφή στο συνέδριο, στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.itfcoachesconference.com/2011/

Επισημαίνουμε ότι το κόστος εγγραφής, για εγγραφές μέχρι τις 15 Ιουλίου είναι 40$ αντι 100$, που κοστίζει η εγγραφή μετά την 15η Ιουλίου και μέχρι την 2α Οκτωβρίου που είναι η καταληκτική ημερομηνία εγγραφών στο Συνέδριο. Ακόμα επισημαίνουμε ότι όποιος ενδιαφερόμενος δεν έχει την έγκριση της Ομοσπονδίας, δεν θα γίνει δεκτός στο Συνέδριο και δεν θα του επιστραφούν τα χρήματα που έδωσε για την εγγραφή (απόφαση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας).

Υπεύθυνοι

Μάνος Μουλιανιτάκης- Γιώργος Παπαχατζής

Τεχνική Διεύθυνση Ε.Φ.Ο.Α.

Εχουμε τον Πρόεδρο να μην αφήνει κουνούπι να μπαίνει στις αποφάσεις του.

Τώρα θα έχουμε και το κουμάντο των προπονητών να το κάνει η Τεχνική Διεύθυνση?

Πρέπει να σας δώσει Αδεια γι αυτό.

Την πήρατε?

Δ.Ε


No comments: