Saturday, June 18, 2011

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ

Το παρακάτω κείμενο αλιεύθηκε από το διαδίκτυο. Ένα κείμενο του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ της Β’ περιφέρειας Αθηνών, Λάμπρου Μίχου, που πρωτοεκλέχτηκε στις εκλογές του 2009. Νέος βουλευτής, που ξεσπαθώνει ενάντια στη «αποστασία» του κου Λιάνη, «εν χορδές και οργάνοις», κοινώς ,…… αρχίσανε τα όργανα. Διαβάστε.

Ο Λιάνης παράτησε την παρτίδα

Η είδηση της ανεξαρτητοποίησης του βουλευτή Γιώργου Λιάνη σχολιάστηκε αρνητικά από πολλά στελέχη του ΠΑ.ΣΟ.Κ., έναν όμως βουλευτή τον έβγαλε από τα ρούχα του.
Ο πρώην δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας και βουλευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Λάμπρος Μίχος, μόλις πήρε την επιστολή Λιάνη στα χέρια του, φούντωσε τόσο πολύ, που τα παράτησε όλα κι ήρθε στη Βουλή. Και ενώπιον τριάντα συναδέλφων του έσουρε τα εξ αμάξης στον πρώην σύντροφό του στο κόμμα, Γιώργο Λιάνη.
«Να απολογηθώ εγώ ως νέος βουλευτής για αυτά που έκαναν τριάντα χρόνια οι κύριοι αυτοί; Ο Γιώργος Λιάνης (ο ξάδελφος της Δήμητρας) δεν ήταν ένας εξ αυτών που κυβέρνησαν τα προηγούμενα χρόνια; Τώρα καλεί εμένα να ζητήσω εγώ για λογαριασμό συγγνώμη; Να απολογηθώ εγώ για τον εν λόγω κύριο;» είπε ο Λάμπρος Μίχος.
«Ο κύριος Λιάνης κερδίζει και εγκαταλείπει την παρτίδα. Αλλά, όταν κερδίζεις, δεν σηκώνεσαι να φύγεις γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων σου τους συμπαίκτες σου. Κάθεσαι να τελειώσει η παρτίδα και μετά σηκώνεσαι. Έτσι κάνουν οι παίκτες» συνέχισε να λέει ο βουλευτής.
«Εγώ έδωσα τριάντα εκατομμύρια δραχμές για τεντζερέδια κα τα υπόλοιπα σκεύη για να φτιάξει το σπίτι της μια Ολυμπιονίκης; Άντε μην ανοίξω κι άλλο το στόμα μου και γίνω πιο κακός!» κατέληξε ο βραχύσωμος αλλά σκληρός βουλευτής Β’ Αθήνας του ΠΑ.ΣΟ.Κ..

Δ.Κ.

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2011, 15:58 www.zougla.gr

Να το ανοίξετε το στόμα σας κε βουλευτά,……. και να γίνετε πιο κακός, γιατί αυτό είναι το καθήκον ενός έντιμου βουλευτού. Θα πρέπει να ξέρετε, ότι , όπως δεν υπάρχει το «ολίγον έγκυος», δεν υπάρχει και το «ολίγον τίμιος». Αν λοιπόν , θέλετε ατσαλάκωτη την εικόνα σας , ….να το ανοίξετε. Αν οι προθέσεις είναι αγνές, να σας βοηθήσουμε να γίνετε πιο κακός. Ζητήστε από την Γ.Γ.Αθλητισμού και το Υπουργείο Πολιτισμού, δηλαδή από τον κο Μπιτσαξή και τον κο Γερουλάνο τα έγγραφα με στοιχεία 144/05.03.2004 και 147/05.03.2004, με το όνομα του κου Λιάνη, προς την ομοσπονδία Αντισφαίρισης, ο πρόεδρος της οποίας εκτελούσε τότε χρέη ταμία του κου Λιάνη. Εκεί θα δείτε, στο δεύτερο έγγραφο αριθμούς τιμολογίων και ποσά συνολικού ύψους 200.000ευρώ, να εντέλλεται η εν λόγω ομοσπονδία για την εξόφλησή τους. Από εκεί πληρώθηκαν και τα «τεντζερέδια» της Ολυμπιονίκου με τα ωραία μάτια. Με το πρώτο έγγραφο ο κος Λιάνης αποσπά αυτά τα 200.000ευρώ από μια έκτακτη επιχορήγηση προς την ομοσπονδία , ύψους 1.250.000ευρώ για την κατασκευή Κέντρου Αντισφαίρισης στη Βόρεια Ελλάδα , που είχε δοθεί 40 ημέρες πριν στις 26.01.2004. Αν έχετε την καλοσύνη, κάντε και σεις μια προσπάθεια μήπως μάθετε που στο καλό έχει κατασκευασθεί αυτό το Κέντρο Αντισφαίρισης στη Βόρεια Ελλάδα. Οι δικές μας προσπάθειες εδώ και επτά χρόνια δεν έχουν ευοδωθεί. Το 1.050.000 που έμεινε κε Βουλευτά, επειδή σας αρέσει η μετατροπή σε δραχμές, είναι 358.000.000. Και επειδή, ούτε και εσείς πρόκειται να το βρείτε αυτό το κέντρο, αφού δεν έχει κατασκευασθεί ποτέ, αν ξαναέχετε την καλοσύνη, κάντε μια επερώτηση στη Βουλή, μήπως τώρα τα πράγματα είναι πιο εύκολα, τώρα που ο κος Λιάνης «εγκατέλειψε την παρτίδα». Και όσο δίκιο έχετε κε Μίχο, κε Βουλευτά, ότι δεν είναι σωστό να απολογείστε εσείς, ένας νέος βουλευτής, για αυτά που έκαναν τριάντα χρόνια οι κύριοι αυτοί, άλλο τόσο δίκιο έχω και εγώ ως Έλληνας πολίτης, να σας ζητήσω να απολογηθείτε για τις σιωπές σας. Εκτός και αν θέλετε να πιστέψω, ότι το βίο και την πολιτεία του κου Λιάνη, την μάθατε χθες μετά την παραίτησή του. Και οι σιωπές είναι εξίσου ένοχες με τις πράξεις. Αρκετά με συμπεριφορές…..«κροκοδείλιας αγανάκτησης». Η μόνη γνήσια αγανάχτηση είναι αυτή της πλατείας Συντάγματος.

«ένας αγαναχτισμένος πολίτης»

No comments: