Wednesday, June 1, 2011

Επιστολή Γ' Ένωση σε ΕΦΟΑ

Επιστολή προς την Ομοσπονδία Αντισφαίρισης έστειλαν τα σωματεία της Γ' Ένωσης Κ.Δ.Μακεδονίας, με αφορμή δηλώσεις του έφορου αγωνιστικού της ΕΦΟΑ, Π. Θεοδωρόπουλο σχετικά με τους κανόνες διεξαγωγής του πανελλαδικού πρωταθλήματος

Αναλυτικά η επιστολή


Προς

τον πρόεδρο Κ. Ζαννιά Σπύρο
και το Δ.Σ της Ε.Φ.Ο.Α

Κυρίες και κύριοι:
Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχαμε με τον έφορο Αγωνιστικού της Ε.Φ.Ο.Α. κ. Π. Θεοδωρόπουλο μάθαμε όπως είπε στον πρόεδρο της Ένωσής μας κ. Αντιφάκο, ότι: «κατά πάσα πιθανότητα το πανελλαδικό πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί από 22 έως 26 Ιουλίου 2011 και θα αναλάμβανε η Ένωσής μας, δεν θα διεξαχθεί με το σύστημα Κ1, Κ2, αλλά όπως διεξάγεται μέχρι σήμερα»

Θεωρούμε αδιανόητο να συμβεί κάτι τέτοιο, επειδή ουσιαστικά καταργεί απόφαση της Γενικής Συνέλευσης της Ε.Φ.Ο.Α. που έγινε στις 9 Ιανουαρίου 2011.


Τέλος επειδή μια τέτοια «εξέλιξη» θα δημιουργήσει μια μεγάλη αναστάτωση αφ ενός στο σύνολο των γονέων και αθλητών που περιμένουν την διεξαγωγή των Πανελλαδικών αγώνων με το σύστημα Κ1, Κ2.


Αλλά και στην Ένωσή μας που με απόφαση του Δ.Σ. έχουμε κατανείμει τις έδρες που θα διεξαχθούν παράλληλα με τους αγώνες Τένις και πολιτιστικές εκδηλώσεις, όπως έχουμε ήδη γνωστοποιήσει στην Γ.Σ. της 9ης Ιανουαρίου του 2011, σε ένα συνδυασμό ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ και ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, σε ένα γενικό Τίτλο «Στα βήματα του Μεγάλου Αλεξάνδρου».


Ήδη έχουμε συμφωνήσει για την διεξαγωγή των εκδηλώσεων με τους ανάλογους συντελεστές, έχουμε προσκαλέσει γνωστά πολιτικά πρόσωπα που έχουν αποδεχθεί με ιδιαίτερη χαρά την πρόσκλησή μας, έχουμε αποτανθεί σε χορηγούς, κάναμε προσπάθειες να προβάλλουμε προς όλες τις κατευθύνσεις ένα «εγχείρημα» που θα είναι νομίζουμε ΤΙΜΗ για το άθλημα που υπηρετούμε, για μας σαν Ένωση αλλά γενικότερα και για την Ομοσπονδία μας.


Για όλους τους παραπάνω λόγους, επειδή υπάρχει αρκετός χρόνος μπροστά μας, πιστεύουμε ότι δεν θα αλλάξει τίποτα και θα εφαρμοσθούν οι αποφάσεις που έχουν εξαγγελθεί, όσον αφορά την εφαρμογή του συστήματος Κ1,Κ2.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Για το Δ.Σ.


Ο πρόεδρος | Ο γεν. γραμματέας

Αντιφάκος Γρηγόρης | Τσαρκνιάς Πέτρος

http://tennis24.gr/content/view/8287/91/lang,el/


No comments: