Monday, June 20, 2011

ΕΙΣΑΙ….ΥΠΟΠΤΑ ΑΝΙΚΑΝΟΣ Κε ΖΑΝΝΙA

Από την «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ» Τρίτη 24 ΜΑΙΟΥ 2011

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΤΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΟΜΑΔΕΣ, ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ ΚΑΙ... ΠΟΛΙΤΕΙΑ

Το... φεσωμένο ΟΑΚΑ

Υπερβαίνουν τα 10 εκατομμύρια ευρώ οι οικονομικές οφειλές τρίτων προς το ΟΑΚΑ……. Τα στοιχεία δόθηκαν στη δημοσιότητα από τον συντονιστή γενικό διευθυντή του Σταδίου Βασίλη Κάκο…….. ο κ. Κάκος επισήμανε ότι το ίδιο το ΟΑΚΑ έχει χρέη ύψους 6 εκατομμυρίων ευρώ, τόνισε ότι η κρατική επιχορήγηση ύψους 18,6 εκατομμυρίων αποτελεί μοναδική πηγή οξυγόνου και έβγαλε στη σέντρα τους μεγαλοοφειλέτες:

ΠΑΕ ΑΕΚ 852.000 ευρώ. ΠΑΕ Παναθηναϊκός: 300.000 ευρώ. ΚΑΕ Παναθηναϊκός: 200.000 ευρώ.

Ομοσπονδία Ποδηλασίας: 456.000 ευρώ Φίλιππος Ενωση: 800.000 ευρώ. Υπ. Υγείας: 600.000 ευρώ.

Ειδική υπηρεσία Δημοσίων Εργων για τους Ολυμπιακούς Αγώνες: 450.000 ευρώ.

Ενοικιαστής πάρκων τένις: 160.000 ευρώ. (η υποσημείωση δικιά μας)

Και τελειώνει ο κος Κάκος…… «Στο παρελθόν δόθηκαν προκλητικοί μισθοί», συμπλήρωσε ο γενικός διευθυντής του ΟΑΚΑ. «Κηπουροί έφτασαν να παίρνουν μέχρι και 5.000 μικτά τον μήνα, ενώ ηλεκτρολόγοι ώς και 6.000 ευρώ, μαζί με τις υπερωρίες. Σήμερα, το πλαφόν για τους 240 υπαλλήλους που απασχολούνται στο ΟΑΚΑ είναι 4.000 ευρώ μικτά».

Ν.ΠΑΠ.

Ώστε, το Tennis Academy του κου Κουρή ……της Αυριανής, του Φίλαθλου, του Alter, του Contra, χρωστάει στο ΟΑΚΑ 160.000ευρώ;

Μα…. αυτά τα χρήματα είναι ενοίκια τουλάχιστον δύο ετών !!

Δηλαδή, ο κος Κουρής από χορηγός της ΕΦΟΑ, όπως μας τον παρουσίασε πριν δύο-τρία χρόνια ο Ζαννιάς, τελικά είναι επιχορηγούμενος από εμάς τους Έλληνες φορολογούμενους;

Γιατί, όπως διαβάσατε πιο πάνω, το ΟΑΚΑ παίρνει κρατική επιχορήγηση.

Τώρα….θα φταίμε εμείς να θυμηθούμε, ότι ο όμιλος του κου Κουρή αναγνωρίστηκε σε χρόνο μηδέν από την ΕΦΟΑ του κου Ζαννιά;

Θα φταίμε εμείς να θυμηθούμε, ότι εκείνη την εποχή ο Ζαννιάς ήταν στο ΔΣ του ΟΑΚΑ; Και όλα αυτά, με το αζημίωτο;….όχι βέβαια, και μην πάει το μυαλό σας στο χρήμα….γιατί τα οφέλη μπορεί να είναι και άλλης μορφής.

Έτσι εξηγείται η ασυλία που παρέχουν τα ΜΜΕ του συγκροτήματος Κουρή στο πρόσωπο του Ζαννιά.

Έτσι εξηγείται, γιατί ο «Τζόνι Βαϊσμίλερ» της Ελληνικής τηλεόρασης, δεν έχει ασχοληθεί, μέχρι τώρα, με «τα έργα και τις ημέρες» αυτού του κυρίου.

Θέλετε τώρα το κερασάκι στην τούρτα;

Από την «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ» Πέμπτη 16 ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

Οικονομία

Από την οδό Ερατοσθένους, που ήταν η έδρα του τα τελευταία χρόνια, ο ΕΣΑΚΕ θα μεταστεγαστεί στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Κέντρου Αντισφαίρισης του ΟΑΚΑ.

Γι' αυτό, άλλωστε, και όλες οι υπηρεσίες του θα παραμείνουν κλειστές μέχρι αύριο. Ηταν μία από τις κινήσεις που υπαγορεύτηκαν από την ανάγκη για περιορισμό των λειτουργικών εξόδων και μάλιστα οι εκτιμήσεις αναφέρουν ότι με αυτή τη (μετα)κίνηση, σε πρώτη φάση η μπασκετική Λίγκα εξοικονομεί 70 χιλιάδες ευρώ ετησίως. Γ.ΝΤ.

Για όσους δεν κατάλαβαν….ο ΕΣΑΚΕ δηλαδή ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ανωνύμων Καλαθοσφαιρικών Εταιρειών θα εγκατασταθεί στο χώρο του τένις.

Έχει «μαλλιάσει» η γλώσσα μας τόσα χρόνια, να ζητάμε να κάνει το αυτονόητο. Υπάρχει άραγε, απάντηση που να πείθει, στο ερώτημα, γιατί τόσα χρόνια δεν πάει τα γραφεία της Ομοσπονδίας στο ΟΑΚΑ;

Τόσες ομοσπονδίες έχουν τα γραφεία τους εκεί.

Εσύ κε Ζαννιά γιατί συνεχίζεις τόσα χρόνια να δίνεις τα ενοίκια σε ιδιώτη;

Ποιος ο λόγος;……γιατί λογική εξήγηση δεν υπάρχει.

Ποιο όφελος υπάρχει…… για το άθλημα, αντί να είναι στο φυσικό του χώρο, να στεγάζεται στην Υμηττού;

Πάρε λοιπόν, τα 50.000ευρώ που σου δίνει ο Μπιτσαξής για το Αττικό Άλσος, που τον «μπαλαμούτιασες» ότι τάχα έχεις Ομοσπονδιακό Κέντρο, βάλε και τα 35.000ευρώ που πληρώνεις για τα ενοίκια, και πάρε τα γήπεδα που αφήνει ο προστάτης σου στο ΟΑΚΑ, και πρόσφερε, επιτέλους κάτι καλό στο άμοιρο Ελληνικό τένις. Άντε …..ανίκανε άνθρωπε.

Ή μήπως η ανικανότητά σου….είναι ύποπτη;

«η ισχνή αντιπολίτευση»

1 comment:

Unknown said...

O ANIKANOΣ ΚΑΙ ΑΦΑΝΤΟΣ "ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΣ" ΕΧΕΙ ΣΤΕΡΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΦΕΤΟΣ ΤΑ ΜΟΡΙΑ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ ΤΟ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΑΣΑΝ ΜΙΑ ΧΡΥΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΜΟΡΙΑ ΣΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΣΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΤΩΣΗ!!! ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΜΟΝΟ ΕΙΝΑΙ "Α Λ Η Τ Ε Ι Α"!!

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΖΑΝΝΙΑ!!!