Thursday, February 25, 2010

ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ !!!

Η ισχνή διοίκηση του ελληνικού τένις για ακόμα μια φορά στο μαύρο της το χαλί. Ασέβεια απέναντι στο άθλημα και τους αθλητές του! Παγκόσμια πρωτοτυπία του Ζαννιά και του εφόρου αγωνιστικού (!) της ΕΦΟΑ να διεξάγει τα Πανελλαδικά πρωταθλήματα (juniors όπως πάντα, γιατί είναι αυτοχρηματοδοτούμενα από τους συμμετέχοντες) σε διαφορετικές επιφάνειες γηπέδων. Άλλη επιφάνια στα προκριματικά στον πρώτο γύρο, άλλη στον δεύτερο γύρο, άλλη στο κυρίως ταμπλό!! (μοκέτα-συνθετικό χώμα-quick) όλα μαζί και αντάμα στο ίδιο τουρνουά!
Το απόλυτο ΑΙΣΧΟΣ σε όλο του το μεγαλείο.
Συγχαρητήρια ανίκανοι.

Κύριε Ζαννιά δεν είστε σοβαρός.
Απαλλάξετε από την παρουσία σας το άθλημα του τένις που η ανεπάρκεια σας του στερεί το οξυγόνο. Η ισχνή μειοψηφία της διοίκησης που διαθέτετε ας συγκρίνει το έργο της με οποιαδήποτε άλλη ομοσπονδία των Βαλκανίων και της μεσογειακής λεκάνης. Μαρόκο, Τυνησία, Αίγυπτος, Ιορδανία, Ισραήλ, Τουρκία, Σκόπια, Κροατία, Σερβία, Βοσνία Ερζεγοβίνη, Σλοβενία, Ιταλία, Ισπανία.
Σε ένα άθλημα που αλλάζει ραγδαία παγκοσμίως και βρίσκεται σταθερά στη δεύτερη θέση, έχουμε ένα Ζαννιά να το διοικεί υποβαθμισμένο στην εικοστή και βάλε.
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΕΛΟΣ ΠΙΑ!
Νικηφόρος Σεργ.
February 24, 2010 11:47 PM

No comments: