Tuesday, May 5, 2009

Μια απάντηση στο άρθρο του www.tennisnews.gr

Διαβάζοντας αυτά που γράφονται εδώ,
http://www.facebook.com/ext/share.php?sid=87480062036&h=GexwM&u=BmZnk ,
ΕΧΩ μια απορία. Πιστεύεται ότι μας έπιασε μύγα τσε τσε και βαλθήκαμε να μιλάμε αρνητικά για τον Ζαννιά μετά από μια συνεργασία ετών που είχαμε μαζί του?
Ο Ζαννιάς μας βρήκε στο άθλημα.
Η κακή μοίρα για μας είναι ότι είμαστε 800 χιλ από Αθήνα.
Που να ξέρεις τι φουμάρει στην καθημερινή ζωή του. Και Τι λέει ο κόσμος γύρω του.
Κάθε 45 ημέρες ένα συμβούλιο που ερχόταν θέματα μ επιτυχίες ,με διευθυντή του ιδίου φυράματος, και φυσικά μ ένα προσωπικό τρομοκρατημένο μην ξεφύγει τίποτα ,πέραν από αυτούς που βάζουν υπογραφές. Γι αυτό και τους είπα στην Γενική Συνέλευση επίορκους .και φυσικά το άκουσαν σαν να τους έριξα αγιασμό.
Άρα οι άνθρωποι που βρίσκονται στο κέντρο και συνεργάζονται με πρόσωπα του επιπέδου Ζαννιά καλό θα είναι να προστατεύσουν το άθλημα και να το υπηρετήσουν με υποστηρικτές όλους εμάς που προσπαθούμε σε περιφερειακές πόλεις που τα άλλα αθλήματα έχουν την μερίδα του λέοντος στον τύπο να επιβιώσουμε μ επιτυχία όλα αυτά τά χρόνια.
Και το βασικότερο. Ξέρουμε τι θα πει επαγγελματισμός. Και ξέρουμε τι σημαίνει να συνεργάζεσαι με πετυχημένους ερασιτέχνες αλλά επαγγελματίες στην οργάνωση που υπηρετούν.
Δεν βλέπω το λόγο γιατί δοθήκαν χρήματα στον Ζαννιά για να κάνει τουρνουά.
Υπάρχουν σύλλογοι στην χώρα μ όνομα ποιότητας και υπευθυνότητας. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΥΣ .
Γιατί έτσι θα πάει το άθλημα μπροστά. Και όχι με ψηφίζεις πάρε αγώνες.
Δεν έπρεπε να μπείτε σ αυτό το λούκι.
Δεν είναι αργά εάν θέλετε να συνεχίσετε την πετυχημένη προσπάθεια που ξεκινήσατε και που για μας είναι χαρά να την παρακολουθούμε στο αγωνιστικό της επίπεδο.

No comments: