Sunday, March 28, 2021

ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ !

 


Και τα προεκλογικά μαγειρέματα καλά κρατούν.Να δούμε τι άλλο μας περιμένει. Από πού να αρχίσω αυτή την φορά δεν ξέρω !

 

Πάλι καλά που ήρθε η έγκαιρη, εύστοχη και απολύτως σωστά δομημένη παρέμβαση του υποψήφιου προέδρου Γιάννη Σερκεδάκη και επανήλθαμε στη νομιμότητα έστω και την τελευταία στιγμή.

 

1.Αρχικά,  μη  μου πείτε ότι δε πέρασε από το μυαλό σας για πιο λόγο το Δ.Σ της ΕΦΟΑ αποφάσισε παράνομα να αποκλείσει υποψηφίους, σίγουρα όχι γιατί ήξερε ότι είχε δίκαιο. Το ότι ήταν 100% σίγουρο ότι θα δικαιωθούν το ήξερε η ΕΦΟΑ από πριν, αφού ο νόμος είναι ξεκάθαρος (ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ) .Ή περίμεναν ότι ο έγκριτος δικηγόρος που απέκλεισαν δε θα ασχολούταν επί του θέματος; Μήπως  με αυτό τον τρόπο σύρανε τα σωματεία σε μια αχρείαστη αναβολή; Για πιο λόγο ; για να διοικήσουν 3 μέρες επιπλέον;  . Μάλλον το κάναν για το καλό μας γιατί σίγουρα η Τρίτη είναι καλύτερη και πιο εύκολη μέρα από το Σάββατο και θα έχει μεγαλύτερη ανταπόκριση και απαρτία από τα σωματεία . Το αστείο πάντως είναι ότι βγαίνουν και μιλάνε για κομματικούς χειρισμούς και φωτογραφικές εγκυκλίους αντί να βγουν να ζητήσουν έστω μια συγνώμη από τους αποκλεισθέντες και από τα σωματεία που για άλλη μια φορά εμπαίζουν  και ταλαιπωρούν ακόμα και τις τελευταίες λίγες ώρες της διοίκησης τους.

 

2.Πάντως ή δε διαβάζουν τα ίδια πράγματα που οι ίδιοι δημοσιεύουν ή πραγματικά νομίζουν ότι έχουν να κάνουν με κουτούς. Αφού η εφορευτική επιτροπή απόφασησε στις 24 του μήνα ότι δε μπορεί να γίνει η συνέλευση και δημοσιεύσατε και την αντίστοιχη αποφασή της ,εσείς γιατί αποφασίσατε την ακύρωση της συνέλευσης  μετά από 2 μέρες και την ώρα που όλοι είχαν κάνει τους προγραμματισμούς τους; Επίσης με πρωτοκολλημένη απόφαση του Δ.Σ στις 26 λέτε για συνέλευση την Τρίτη στις 10:00 στην Ηλιούπολη. Με απόφαση πάλι στις 26 λέτε για απόφαση εξ’ αποστάσεως. Μάλλον τελείωσε στις 26 η πρώτη συνεδρίαση που έλεγε για Ηλιούπολη την  ανακοινώσατε άμεσα και μετά ξαναμαζευτήκατε μετά από λιγη ώρα  και πήρατε καινούρια απόφαση για εξ’αποστάεως  συνέλευση. Βέβαια τη δεύτερη απόφαση ξεχάσατε να τη δημοσιεύσετε παρά  δύο μέρες αργότερα. Πάτε καλά; Συνέλευση στην Ηλιούπολη εν μέσω πανδημίας , γενικού απαγορευτικού και απαγόρευσης μετακίνησης από δήμο σε δήμο και απο νομό σε νομό;

 

3.Στο δυσάρεστο της υπόθεσης είναι ότι μάλλον τελικά ο captain spoke ακύρωσε τη συμφωνία με το ΔΣ της ΕΦΟΑ για δανεισμό της διακτινικής συσκευής του εντερπράιζ ,με την οποία θα ήταν ο μόνος τρόπος να παραστούν τα σωματεία την Τρίτη στην Ηλιούπολη. Κρίμα και χάσαμε την ευκαιρία να αγκαλιάστουμε στο τόσο όμορφο κλίμα που εσείς έχετε διαμορφώσει.

 

4.Αλήθεια ποιος θα προεδρεύσει της γενικής συνέλευσης και ποιος θα είναι ο γραμματέας; Προφανώς και δε θα το επιλέξουμε τα σωματεία όπως αρχικά μας είχε ενημερώσει το Ζευς με ανάλογο μήνυμα περί ηλεκτρονικής ψηφορίας για προεδρείο της συνέλευσης. Ενημερώθηκα ότι λόγω ύπαρξης μόνο ενός υποψηφίου για τη κάθε θέση δε θα πραγματοποιηθεί αυτή η εκλογή ( δεν είναι ορθό αυτό βέβαια). Εσείς δηλώσατε υποψηφιότητα ; τι όχι;

 

5.Δε ξέρω αν το προσέξατε και εσείς αλλά στα στοιχεία  επικοινωνίας με την εφορευτική επιτροπή στο πρώτο email του Ζευς άλλους έψαχνες , άλλοι έβγαιναν. Στο δεύτερο επαναληπτικό email  βέβαια τα πράγματα διορθώθηκαν.

 

Από ότι φαίνεται η τωρινή διοίκηση της ΕΦΟΑ δεν έχει συναντηθεί ποτέ με την ντροπή και σίγουρα δε γνωρίζει τη λέξη ευθιξία. Το ευχάριστο είναι ότι ο εμπαιγμός και η ταλαιπωρία των σωματείων δε θα διαρκέσει παρά λίγες ώρες ακομα μέχρι την Τρίτη στις 18:00.Η ήττα τους ήταν το μόνο σίγουρο γιατί όμως τώρα επιδιώκουν και το διασυρμό τους και τη γελοιοποίηση της ΕΦΟΑ ;Ειλικρινά δε μπορώ να καταλάβω!

 

Το κύμα του Σερκεδάκη έχει ήδη υψωθεί και έχει συμπαρασύρει πλήθος σωματείων στο πέρασμα του, ότι και να γίνει, ότι και να κάνετε δε μπορείτε να αποτρέψετε την κατάληξη της πορείας του, που θα τον αναδείξει πρόεδρο της ΕΦΟΑ την Τρίτη 30/03 και θα οδηγήσει το τέννις στη νέα του εποχή.

 

Υ.Γ. :Αλήθεια, αναρωτιέμαι  τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. είναι όλοι σύμφωνοι με αυτές τις τακτικές ;

 

Γιάννης Κουμπούρας – Πρόεδρος Α.Α.Αιγάλεω – Υποψήφιος για το Δ.Σ. της ΕΦΟΑ

 

 

 

 

No comments: