Monday, March 8, 2021

Προς Τα Μέλη της Ε Φ Ο Α ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΛΟΓΕΡΑ ΕΝ ΟΨΕΙ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΗΝ ΕΦΟΑ

 

Αγαπητοί συνάδελφοι,

 

Νιώθω την ανάγκη να επικοινωνήσω μαζί σας, ενόψει των επικείμενων εκλογών της ΕΦΟΑ. Και αυτό, γιατί πλέον δεν πάει άλλο με την παρούσα διοίκηση.

 

Χωρίς καμία αμφιβολία, όλοι μας υπηρετούμε το τένις, γνωρίζοντας τον αγώνα που κάνουμε για να κρατήσουμε τα σωματεία μας όρθια και παράλληλα και κάποιες θέσεις εργασίας. Θεωρώ ότι ο ρόλος μας αυτός είναι πολύ σημαντικός. Ένας ρόλος, που επί 25 χρόνια η ηγεσία της ΕΦΟΑ, δούλευε για ίδιο όφελος με τις επιχορηγήσεις του κράτους.

 

Τώρα λοιπόν, που ο Υφυπουργός Αθλητισμού Κος Αυγενάκης βάζει τα πράγματα στη θέση τους, επιδιώκοντας την κάθαρση όλων των ομοσπονδιών, σε αυτή του τη προσπάθεια πρέπει να σταθούμε διπλα του.

 

Η ηγεσία της ΕΦΟΑ απέτυχε.

 

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΑΡΧΉ ΕΝΌΣ ΑΝΔΡΟΣ - ΖΑΝΙΑΣ

ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ.

ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΔΙΑΦΟΡΊΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΝΙΣ.

ΦΤΑΝΕΙ Η ΚΟΡΟΪΔΊΑ.

ΦΤΑΝΕΙ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΊΑΣ

ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΡΟΥΣΦΈΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΟΜΗΡΟΥΣ.

ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΡΑΒΑΣΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΊΩΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΈΣ

 

Και βέβαια να μη μιλήσουμε για τη διαχείριση δημοσίου χρήματος τα οποία έχω καταγγείλει επανειλημμένα σε γενικές συνελεύσεις.

 

Με το ξεκαθάρισμα του αρχείου στα σωματεία μπαίνουν τα πράγματα στη θέση τους. Ξέρουμε ποιοι είμαστε, ενώ ο Ζανιάς έκανε λόγο για 500 σωματεία.

 

Πόσο γλυκιά είναι πια αυτή η καρέκλα που θέλει να ορίζει το άθλημα.

 

Ακόμα και τώρα, επιχειρεί παρανομία. Που ακούστηκε άλλο ψηφοδέλτιο για τακτικό και άλλο για αναπληρωματικό μέλος στην ΕΟΕ. Ένα είναι το ψηφοδέλτιο και ο πρώτος επιλαχών είναι και αναπληρωματικός. Πόσο θα κοροϊδεύει ακόμα.

 

Μιλάει για μη κομματικοποίηση. Συμφωνώ. Αλλά δεν μπορεί να ακούγεται από τα χείλη εκείνου που το έκανε κατ' επανάληψη.

Το τένις δεν είναι εμείς και εσείς. Είμαστε μια ομάδα. Εκείνος το χώρισε σε αυτούς που δεν του ήταν αρεστοί γιατί έλεγαν την αλήθεια. 

 

Για να μην κουράζω γιατί είναι πολλά, ζητώ απ' όλους να πούμε ΝΑΙ στην αλλαγή. Σε μια νέα πορεία με άλλους ανθρώπους που θα έχουν εμπειρία. και σχέδιο για το αύριο. Ανθρώπους του τένις που βρίσκονται  κοντά στα σωματεία.  

 

Βέβαια η υποψηφιότητα του Κου Σταματιάδη, επί σειρά ετών δίδυμο Ζανιά - Σταματιάδη δεν μπορεί να φέρει την αλλαγή. Καλά κύριε Σταματιάδη, δεν γνωρίζετε ότι ο πρόεδρος πρέπει να βρίσκεται στην έδρα της ΕΦΟΑ στην Αθήνα;

Πάλι κοροϊδεύετε τον κόσμο;

 

Με την ψήφο μας μπορούμε να αλλάξουμε τα πράγματα.

Ο αθλητικός όμιλος Αργυρούπολης θέτει υποψηφιότητα για το διοικητικό συμβούλιο της ΕΦΟΑ τον Μιχάλη Σταυρόπουλο.

 

Με συναδελφικούς,  αγωνιστικούς χαιρετισμούς,

 

Ο Πρόεδρος του Τένις Αργυρούπολης 

 

Γιώργος Καλογερά

1 comment:

Susan Benson said...

Γεια σας Κυρίες & Κύριοι, Χρειάζεστε οικονομική βοήθεια; Είμαι η Σούζαν Μπένσον. Είμαι δανειστής και επίσης οικονομικός σύμβουλος.

Χρειάζεστε επιχειρηματικό δάνειο, προσωπικό δάνειο, στεγαστικό δάνειο ή δάνειο για να ολοκληρώσετε το έργο σας; Εάν η απάντησή σας είναι ναι, θα σας συνιστούσα να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου. Παρέχουμε κάθε είδους υπηρεσίες δανείου, συμπεριλαμβανομένων μακροπρόθεσμων και βραχυπρόθεσμων δανείων. Για περισσότερες πληροφορίες, γράψτε μας μέσω email: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) ή στείλτε μου μήνυμα απευθείας στο WhatsApp μέσω: +447903159998 και λάβετε μια απάντηση αμέσως.

Είμαστε μια ολοκληρωμένη εταιρεία χρηματοοικονομικών υπηρεσιών και δεσμευόμαστε να σας βοηθήσουμε να εκπληρώσετε όλες τις φιλοδοξίες σας. Ειδικευόμαστε στην παροχή δομημένων χρηματοδοτικών λύσεων σε άτομα και εταιρείες με τον πιο αποτελεσματικό και ταχύτερο τρόπο.

Ακολουθούν ορισμένοι λόγοι για τους οποίους πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας για δάνειο.
* Ευκολία - Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για δάνειο οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε.
* Ευέλικτο ποσό - Εσείς αποφασίζετε πόσο θέλετε να δανειστείτε.
* Γρήγορη άμεση χρηματοδότηση - Λάβετε το δάνειό σας εντός 24 ωρών μετά την έγκριση.
* Ευέλικτο επιτόκιο - Προσιτό επιτόκιο 3%.
* Υψηλά ποσοστά έγκρισης - Έχετε 99,9% πιθανότητα να λάβετε το δάνειο
* Ευέλικτη Αποπληρωμή - Πρέπει να επιλέξετε την Ημερομηνία Αποπληρωμής, είτε εβδομαδιαία, μηνιαία ή ετήσια για διάρκεια 1 - 30 ετών.
* Απλή διαδικτυακή εφαρμογή.
* Εξατομικευμένη καθοδήγηση και τεχνογνωσία.
* Χωρίς κρυφές χρεώσεις

Μην χάσετε μια ευκαιρία λόγω έλλειψης χρηματοδότησης. Επικοινωνήστε τώρα με την εταιρεία μου, μπορούμε να σας βοηθήσουμε με ένα δάνειο γιατί έχουμε βοηθήσει πολλά άτομα και οργανισμούς που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες σε όλο τον κόσμο

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσφορά δανείου μας, στείλτε μας το αίτημα δανείου σας μέσω
Email: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
WhatsApp/Telegram: +447903159998

Διαμεσολαβητές/Σύμβουλοι/Μεσίτες είναι ευπρόσδεκτοι να φέρουν τους πελάτες τους και προστατεύονται 100%. Με απόλυτη εμπιστοσύνη, θα συνεργαστούμε για τα οφέλη όλων των εμπλεκόμενων μερών.