Tuesday, May 31, 2016

ΜΕΓΑΛΑ ΓΡΑΦΕΙΑ, ΜΕΓΑΛΕΣ ΦΟΥΡΤΟΥΝΕΣ

Στις 11 Απριλίου 2016, με Δελτίο Τύπου το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, ενημερώνει ότι: «Το Ελεγκτικό Συμβούλιο της ΓΓΑ παρέδωσε στον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Σταύρο Κοντονή τα πορίσματα των ελέγχων που διενεργήθηκαν στην Ελληνική Ομοσπονδία Φιλάθλων Σωματείων Αντιπτέρισης (Μπάντμιντον), την Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης (Τένις), την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας και την Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας.
Τα συμπεράσματα και τα στοιχεία μελετώνται»
Οι σκέψεις αντικρουόμενες.
Επιτέλους, μετά δέκα εννέα χρόνια, έγινε έλεγχος! Το πόρισμα θα  απαντά γιατί δεν κατασκευάσθηκε το Ολυμπιακό Κέντρο Αντισφαίρισης στη Βόρεια Ελλάδα;... θα μάθουμε τι έγιναν τα χρήματα;.... θα μάθουμε ποιος ή ποιοι ευθύνονται για τα χρέη της ομοσπονδίας;.... θα καταλογισθούν για να εισπραχθούν;.... ή μήπως θα υπάρξει κάποια τεχνητή συγκάλυψη του τύπου «αυτά που αναφέρεστε υπερβαίνουν την δεκαετία»;..... όχι, μια αριστερή κυβέρνηση με σημαία της την πάταξη της διαφθοράς, δεν μπορεί να χαριστεί σε κανέναν!
Οψόμεθα.
 Πάντως τα πράγματα πρέπει να είναι σοβαρά, έως πολύ σοβαρά. Ανακαλύψαμε στην «Διαύγεια» μια πολύ ενδιαφέρουσα δαπάνη! 
ΑΘΗΝΑ: 22 Φεβρουαρίου 2016
Αρ. Πρωτ.: 840
ΘΕΜΑ: Έγκριση δαπάνης
4. Τη συνεδρίαση του Δ.Σ. Νο 241, στις 18 Ιανουαρίου 2016, θέμα 2ο , περί έγκρισης δαπανών
Αποφασίζουμε
Την έγκριση δαπάνης για την πληρωμή Τ.Π.Ν.Υ. ΝΟ 294/11.2.2016 που αφορά στην παροχή Δικηγορικών Υπηρεσιών.
Δαπάνη ποσού: 1.845,00 €
ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ: Ι.Κ. ΜΑΝΤΖΟΥΡΑΝΗΣ- Ι.Ν.ΜΑΓΓΑΝΙΑΡΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Γιάννης Μαντζουράνης, του βαθέως ΠΑΣΟΚ, μεγαλοδικηγόρος με μεγάλο δικηγορικό γραφείο σήμερα, γνωστός και μη εξαιρετέος από το σκάνδαλο Κοσκώτα, φίλος του Κουτσόγιωργα, που στη συνέχεια με την κατάθεση του τον «έδωσε» κανονικά!

Όταν δεν σου αρκούν οι νομικές υπηρεσίες του Παπαδημητρίου, νομικού συμβούλου της ομοσπονδίας και απευθύνεσαι σε τόσο μεγάλο δικηγορικό γραφείο, τότε μάλλον οδεύεις για εισαγγελέα. Γιατί εσύ, κάτι περισσότερο ξέρεις από εμάς, τι λέει το πόρισμα.
Ας προσέξουν λίγο τα μέλη του Δ.Σ. της ομοσπονδίας, γιατί οι μέρες είναι «πονηρές».Όταν εγκρίνετε τέτοια δαπάνη, είναι σαν να ομολογείτε ότι είστε μέρος του προβλήματος.

Ξανά μανά Οψόμεθα , λοιπόν....

2 comments:

Γιάννης ο Έλλην said...

Θέλω να συγχαρώ “τα νέα του τέννις” για τα σημερινά και διαχρονικά νέα, που δίνουν στην Τεννιστική Οικογένεια. Η Δημοσιογραφική Δουλειά, που κάνουν τόσα χρόνια, είμαι σίγουρος ότι κάποιο Ηθικό Βραβείο θα επιφέρει. Και θεωρώ Μεταφυσική Αριστοτελική Βεβαιότητα ότι το χαμόγελο έχει αρχίσει να αχνογράφεται στο Πρόσωπο της Κυρίας Λίτσας…

Γιάννης Σαρατζίδης

Γιάννης ο Έλλην said...

Η πραγματική ώρα είναι 22:42.
Επίσης υπάρχει λειτουργική δυσχέρεια στήν υποβολή σχολίων γενικώς, αλλά τό τελευταίο κουφό είναι η προϋπόθεση δήλωσης ότι δέν είσαι ρομπότ (δήθεν για λόγους ασφαλείας τού blog ή τού site), ενώ πρέπει συχνά πυκνά να περάσεις καί το τέστ των 9 φωτογραφικών πλαισίων.
Αναρωτιέμαι τί συμβαίνει εντός τού εγκεφάλου τών "προγραμματιστών" καί τών αφεντικών τους...