Friday, May 13, 2016

ΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΙΔΕΩΔΗ ΤΟΥ κ.ΖΑΝΝΙΑ

Τελικά τι είναι;..θρασύς η θρασύδειλος;...η μήπως ένα απελπισμένο ανθρωπάκι, βουτηγμένο στις ανομίες του; 
Αφού μετά τις καταγγελίες του Καλογερά, απαντά με νέες παρανομίες-πλαστογραφίες, καλεί σε απολογία το σωματείο και τον πρόεδρό του, σύμφωνα με το άρθρο 3 του ισχύοντος Καταστατικού της Ομοσπονδίας!
Για να δούμε τι λέει το συγκεκριμένο άρθρο. 
 «Απαγορεύεται κάθε ανάμειξη της Ε.Φ.Ο.Α., των Ενώσεων, των Τοπικών Επιτροπών και των Ομίλων-Μελών της, στην πολιτική καθώς επίσης και σε ενέργειες που είναι αντίθετες με τα αθλητικά ιδεώδη. Παράβαση των ανωτέρω, από Όμιλο- Μέλος αποτελεί αιτία διαγραφής του από την Ε.Φ.Ο.Α.»
Προφανώς ο κ. Ζαννιάς θεωρεί ότι η καταγγελία για τις παράνομες εκπροσωπήσεις σωματείων κατά την Γ.Σ. είναι ενέργεια αντίθετη με τα αθλητικά ιδεώδη! 
Εξισώνει δηλαδή τις παρανομίες με τα αθλητικά ιδεώδη!
 Λογική Ζαννιά
Τα αθλητικά ιδεώδη για τον κ.Ζαννιά, έχουν μια διαφορετική έννοια απ’ τον υπόλοιπο κόσμο.
-  Αθλητικό ιδεώδες για τον κ. Ζαννιά είναι....να παίρνεις  ένα εκατομμύριο ευρώ, έκτακτη επιχορήγηση από την Γ.Γ.Α., για την κατασκευή Ολυμπιακου Κέντρου Αντισφαίριση στη Βόρεια Ελλάδα, και Ολυμπιακό Κέντρο να μην υπάρχει!
-  Αθλητικό ιδεώδες για τον κ. Ζαννιά είναι.... να είσαι πρόεδρος ομοσπονδίας, μέλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, επίλεκτο μέλος του «ΑΘΗΜΑ 2004», να κατασκευάζεις αθλητικά έργα για την Ολυμπιάδα της Αθήνας με την τεχνική σου εταιρεία και να κερδίζεις χρήματα, εκμεταλλευόμενος την θέση σου. Κλασσική περίπτωση ασυμβιβάστου!
-  Αθλητικό ιδεώδες για τον κ. Ζαννιά είναι.... να χρωστά η ομοσπονδία της οποίας είναι πρόεδρος, πάνω από ένα εκατομμύριο διακόσιες χιλιάδες ευρώ, και στο ταμείο να υπάρχουν εκατό χιλιάδες!
-  Αθλητικό ιδεώδες για τον κ. Ζαννιά είναι.... να δίνεις ως υπεύθυνος λαμπαδηδρομίας, να κρατά την δάδα τιμωρημένηγια ντόπινγ  αθλήτρια, και να γινόμαστε ρεζίλι διεθνώς από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή!
-  Αθλητικό ιδεώδες για τον κ. Ζαννιά είναι.... να μην δίνεις ούτε ένα ευρώ για την ανάπτυξη του αθλήματος, καμιά βοήθεια στους αθλητές, αλλά να μοστράρεις πρώτος-πρώτος στις φωτογραφίες με τους αθλητές!
-  Αθλητικό ιδεώδες για τον κ. Ζαννιά είναι.... να συντάσσει μη σύννομα καταστατικά, παραβιάζοντας άρθρα του Αθλητικού Νόμου προς άγρα ψήφων!
Και άλλα πολλά αθλητικά ιδεώδη τύπου Ζαννιά!

 Όποιος λοιπόν καταγγέλλει παρανομίες και σκάνδαλα της Ομοσπονδίας, κατά τον κ. Ζαννιά, ενεργεί αντίθετα προς τα αθλητικά ιδεώδη!

Ε, λοιπόν κ. Ζαννιά, λίγο σεβασμό στα αθλητικά ιδεώδη.

Ε, λοιπόν κ.κ. εκπρόσωποι των ομίλων, μέλη της οικογένειας του τένις  που έχετε παραπλανηθεί από την γοητεία των παρανομιών του Ζαννιά, και σας χρησιμοποιεί σαν ασπίδα κοπτόμενος τάχα για σας, περισσότερος  χλευασμός  στους απατεώνες.

Πότε δεν είναι αργά  να διορθωθούν τα κακώς κείμενα.  Αρκεί να το θέλουμε.

No comments: