Saturday, May 28, 2016

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ!

«Εγώ καλά σου τάλεγα
και τάκουγες παράλογα
περπάτησε ανάλογα
θυμάσε που σου τάλεγα
εγώ καλά σου τάλεγα

Άκης Πάνου-Στράτος Διονυσίου....αφιερωμένο εξαιρετικά σε όλους τους θαμώνες του εκπολιτιστικού κέντρου «ΕΦΟΑ» που πάσχουν από αμνησία, βαρηκοΐα, έχουν πρόβλημα όρασις και το βασικότερο....ξεχειλωμένη συνείδηση.
 Όσοι αισθάνονται ότι δεν έχουν τέτοια προβλήματα, τα σχόλια δεν τους αφορούν, δεν χρειάζεται να εκνευρίζεστε.... χαλαρώστε και ακούστε τον Στράτο.

Τι λέγαμε, πριν λίγες μέρες, για τα αθλητικά ιδεώδη του Ζαννιά, μεταξύ άλλων;

«Αθλητικό ιδεώδες για τον κ. Ζαννιά είναι.... να μην δίνεις ούτε ένα ευρώ για την ανάπτυξη του αθλήματος, καμιά βοήθεια στους αθλητές, αλλά να μοστράρεις πρώτος-πρώτος στις φωτογραφίες με τους αθλητές!»
Και πριν αλέκτωρ λαλήσει....
«Ο Πρόεδρος κ. Σπύρος Ζαννιάς και τα Μέλη του Δ.Σ. της Ε.Φ.Ο.Α. εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στον Στέφανο Τσιτσιπά για τις επιτυχίες του, που τον κατατάσσουν πρώτο στον κόσμο κάτω των 18 ετών, με 986,25 βαθμούς. Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του Ελληνικού τένις που αθλητής κατακτά την πρώτη θέση στη Διεθνή Ομοσπονδία. Το Δ.Σ. της Ε.Φ.Ο.Α. πιστεύει ότι και η συνέχεια θα είναι ανάλογη.»

Τι θέλει να μας πει ο ποιητής;
 Σε ελεύθερη μετάφραση...... «εμένα κατηγορείτε άχρηστο, κλέφτη και απατεώνα και ότι δεν βοηθάω τους αθλητές μου;... που επί των ημερών μου για πρώτη φορά στην ιστορία του Ελληνικού τένις  αθλητής κατακτά την πρώτη θέση στη Διεθνή Ομοσπονδία;»
Έχεις δίκιο αγόρι μου, ακούς εκεί να σε κατηγορούν, και μάλιστα άδικα!
Γι’ αυτό και εσύ, για να τους βουλώσεις τα στόματα..... βγάλε μια ανακοίνωση αύριο που να τους λες πόσα χρήματα έχεις χαλάσει, και τι έχεις προσφέρει στο αθλητή σου, για να γίνει Νο1 στην παγκόσμια κατάταξη.
Ακούς εκεί, οι αλήτες να μην αναγνωρίζουν τίποτα!
Όσο γι’ αυτό που πιστεύεις, ότι η συνέχεια θα είναι ανάλογη, βιάσου , κάνε γρήγορα. Βγάλε δύο εισιτήρια για Παρίσι, μη χάσεις τη φωτογράφηση στην απονομή του Roland Garros. Το δεύτερο εισιτήριο, ξέρεις εσύ για ποια είναι! Έτσι κι’ αλλοίως η ΕΦΟΑ πληρώνει.
Βιάσου πριν ο αθλητής αλλάξει αθλητική υπηκοότητα, όπως έκανε ο «εθνικός προπονητής» με το γιο του, που αγωνίζεται τώρα με τα χρώματα της Ρωσίας.
Άντε καραγιοζάκο, μια ζωή καρνάβαλος!

No comments: