Sunday, March 23, 2014

Λέγαμε και εμείς γιατί δεν ασχολήται με το τένις ο Ζαννιάς........... η οικογενειακή ψήφος σε κάθε γενική συνέλευση της ΕΦΟΑ σε δράση ........

ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΣΓΟΥΡΟΥ ... ΝΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΤΕΣ ...! 
Ο πρώην Ομοσπονδιάρχης της Ντόπας σε αγαστή συνεργασία με τα Λαμόγια του συναφιού του (Ζαννιάδες & ΣΙΑ) ... ΕΠΙ ΤΩ ΕΡΓΩ: 


1. Βουλιαγμένη: Ένα σκάνδαλο πολλών αστέρων ... 

Τι μπορεί να συνδέει σε ένα αξεδιάλυτο κουβάρι την κυβέρνηση ΓΑΠ, τον νυν πρωθυπουργό Α. Σαμαρά, τους υπουργούς Χ. Παμπούκη, Γ. Στουρνάρα και Ν. Μηταράκη, τον περιφερειάρχη Αττικής Γ. Σγουρό, τον μεγαλομέτοχο της Εθνικής Τράπεζας Σ. Λάτση, τον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, κροίσους από το Κατάρ, άραβες και τούρκους επενδυτές και τον πάντα απαραίτητο Δ. Μελισσανίδη? Μα φυσικά ένα σκάνδαλο ολκής, όπως η υπόθεση της εκποίησης του «Αστέρα Βουλιαγμένης». 
Διαβάστε στο unfollow 25: «Βουλιαγμένη: Ένα σκάνδαλο πολλών αστέρων», ρεπορτάζ του Λευτέρη Χαραλαμπόπουλου 

2. Απευθείας ανάθεση-σκάνδαλο 60 εκατ. ευρώ από τον Σγουρό ... 
Κατά παράβαση του νόμου και γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων του τις προβλεπόμενες διαδικασίες, ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός, φέρεται, όπως δείχνουν τα αποκαλυπτικά έγγραφα που φέρνουν στο φως της δημοσιότητας σήμερα τα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ», να έχει πάρει μία απόφαση-σκάνδαλο, που αφορά ποσό-μαμούθ, σχεδόν 60.000.000 ευρώ. Ο λόγος για την απευθείας ανάθεση έργου από τον Ειδικό Διαβαθμιδικό Σύνδεσμο του Νομού Αττικής, που διαχειρίζεται τα στερεά απόβλητα, στον οποίο είναι πρόεδρος ο ίδιος ο περιφερειάρχης, στην εταιρεία «Ηλέκτωρ», χωρίς όμως να έχουν τηρηθεί τα προβλεπόμενα. Παρά τις συστάσεις στον περιφερειάρχη Αττικής, μάλιστα, δεν ίδρωσε το αυτί του, γεγονός που επιβεβαιώνει όσους λένε πως η εξουσία διαφθείρει. 
http://kalpes14.gr/ 

3. «Αγοράζει» ψήφους με δημόσιο χρήμα ο Γ. Σγουρός ... 

Είχε «υποσχεθεί», να δώσει λεφτά στην ΑΕΚ είπε ο κ. Σγουρός ... Από την τσέπη του θα τα έδινε? Όχι, βέβαια ... Από «τα χρήματα που μας δίνει το κράτος κάθε χρόνο ...» τα είχε «υποσχεθεί» ... Πότε είχε δώσει την υπόσχεση? Το 2009 - 2010 , όταν έτρεχε να καπαρώσει τη θέση του υποψήφιου Περιφερειάρχη Αττικής, τότε που δεν τον ήθελε με τίποτα το περιβάλλον του ΓΑΠ και ο κ. Σγουρός φρόντιζε να εξασφαλίσει το μηνιάτικο της επόμενη τετραετίας ... 
http://www.kessariani-vironas.gr/athlitismos/2080-agorazei-psifousme-dimosio-xrima-og-sgouros.html 


4. Π. ΑΤΤΙΚΗΣ: ΣΚΑΝΔΑΛΟ 8,5 ΕΚΑΤ. € ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ. 
Ιστοσελίδας που ο σχεδιασμός και η κατασκευή του θα κοστίσουν 1,3 εκατ. ευρώ (!) και η φιλοξενία του ... μόλις 77 χιλ. ευρώ, δημιουργία σελίδων κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, twitter κλπ) με κόστος μισό εκατ. ευρώ (!), δημιουργία logo τουριστικής προβολής μόνο 170 χιλ. ευρώ (!), * αλλά και επικαιροποίηση του συγκεκριμένου σχεδίου στην τιμή ... προσφοράς των χιλ 426. ευρώ (!): Αυτά και άλλα πολλά περιλαμβάνει σε εννέα, παραχωμένες κάπου στη μέση, από τις πάνω από 800 σελίδες του το Master Plan της τουριστικής προβολής της Περιφέρειας Αττικής που θα κοστίσει συνολικά πάνω από 8,5 εκατ. ευρώ (8.538.843 ευρώ)! 
«Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Τουριστικής Προβολής Περιφέρειας Αττικής» εταιρεία «McCann Erickson Διαφημιστική ΑΕΕ» (Α.Π. 14287/1/2/2012 Η συγκεκριμένη σκανδαλώδης σύμβαση για το έργο που έχει υπογράψει από την 1/2/2012 ο περιφερειάρχης Γιάννης Σγουρός με την ) για την τουριστική προβολή της Περιφέρειας Αττικής και έρχεται προς έγκριση στην αυριανή συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου (ξεκινά στις 3 το μεσημέρι) ξεπερνά κάθε φαντασία ακόμη και για παλαιότερες περιόδους παχεών αγελάδων. Πόσο μάλλον σήμερα που ένα μεγάλο τμήμα των πολιτών και της Αττικής ζει κάτω από τα όρια της φτώχειας και αναζητά ένα πιάτο φαγητό στα συσσίτια. 
http://press-gr.blogspot.gr/2012/07/blog-post_1200.html 

5. Έκθετος ο Γ. Σγουρός για το σκάνδαλο του ΧΥΤΑ Γραμματικού 
"Τεράστιες ευθύνες" για το σκάνδαλο του ΧΥΤΑ Γραμματικού καταλογίζει στον απερχόμενο Περιφερειάρχη Αττικής, Γ. Σγουρό και στο Υπουργείο Περιβάλλοντος η υποψήφια Περιφερειάρχης Αττικής, Ρ. Δούρου, με αφορμή την Έκθεση των Επιθεωρητών Περιβάλλοντος, στην οποία διαπιστώνεται ότι η χωροθέτηση και η κατασκευή του έργου είναι παράνομη και επικίνδυνη για το περιβάλλον και τους πολίτες. 
http://www.avgi.gr/article/2116569/r-dourou-ekthetos-og-sgouros-gia-to-skandalo-tou-xuta-grammatikou 

Ο περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός, μιλώντας σε εκδήλωση του ομίλου σούπερ μάρκετ Μαρινόπουλος, είπε: «Αν με ρωτούσε κανείς τι παράγετε εδώ στην Αττική θα του έλεγα ότι έχουμε πολλούς μετανάστες, αλλά δυστυχώς αυτοί δεν ανεβαίνουν στα ράφια». Δεν λέει αλήθεια, όμως, ο ρατσιστής άρχων. Ο ίδιος, αν μη τι άλλο, κάπως καταφέρνει να παράγει χρήμα για γήπεδα. Τα 20 εκατομμύρια ευρώ που χαρίζετε στον Δημήτρη Μελισσανίδη για να φτιάξει την Αγία Σοφία στη Νέα Φιλαδέλφεια, τα βρήκατε στα ράφια του σπιτιού σας, κ. Περιφερειάρχα? 
Είναι πολύ να ελπίσει κανείς στις εκλογές να ανέβει ο κ. Σγουρός στο ράφι? Με τα αζήτητα?

No comments: