Monday, March 10, 2014

ΚΑΘΑΡΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΝΝΙΣ.

Χαιρετίζουμε την συστράτευση της κας Θεοδωροβίας Πλακά για την κάθαρση και στο Ελληνικό Τένις.Υπάλληλος της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, σίγουρα γνωρίζει πολλά.Διαβάστε την δήλωσή της.

Αγαπητέ κύριε Σαρατζίδη,
Έχοντας μελετήσει τον αγώνα της πολυαγαπημένης σας εκλιπούσας συζύγου Λίτσας, η οποία έφυγε αγωνιζόμενη για κάθαρση στο τέννις και η οποία σίγουρα μας βλέπει και μας δίνει δύναμη για συνέχεια από εκεί που σταμάτησε, θέλω να πω σε εσάς και σε όσους αγωνίζονται χρόνια για την συγκεκριμένη κάθαρση, αλλά και στούς αναγνώστες των "ΑΙΟΛΙΚΗΣ ΤΕΝΝΙΣ" (http://clubs.pathfinder.gr/EFTA7/), "ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΤΕΝΙΣ" (http://www.taneatoutennis.blogspot.gr/)  ΚΑΙ ΤΕΝΝΙΣ S.O.S. (http://tennis-sos.blogspot.gr/) ότι θα καταβάλλω κάθε προσπάθεια σε ό,τι μου αντιστοιχεί, ώστε έστω μετά από τόσα χρόνια να έρθει και η δική σας ποθητή κάθαρση!
Ξεκινάμε λοιπόν και σας θέλω όλους δίπλα και σε αυτόν τον αγώνα δικαίωσης, που άφησε πίσω της η ΛίτσαΣαρατζίδου.
Γιατί, όπως έχει γράψει ο ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ: "Απ' όλους τους ανθρώπους, οι πιο κακοί και άξιοι της μεγαλύτερης τιμωρίας είναι εκείνοι που ενώ είναι οι ίδιοι ένοχοι, τολμούν και κατηγορούν γι' αυτά άλλους!! Και ο νοών νοείτω!!
Με σεβασμό στην μνήμη της Λίτσας...

Θεοδωροβία Πλακά,  η... μετά θάνατον φίλη της!


Για περισσότερες λεπτομέρειες στο http://clubs.pathfinder.gr/EFTA7/12222?forum=1927&read=333

No comments: