Tuesday, January 21, 2014

Είδατε κάτι ανάλογο απο το site της ΕΦΟΑ? Αλλά όταν μονίμως κάνεις συναλλαγές... τολμάς να τα παρουσιάσεις

Αποφάσεις του ΔΣ της ΚΟΕ

  • PDF
logo_koe
Εγκρίθηκε από το ΔΣ της ΚΟΕ, η συμμετοχή των Σπύρου Γιαννιώτη και Κέλλυς Αραούζου στον αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου Μαραθώνιας κολύμβησης της Fina που θα διεξαχθεί στην Παταγωνία (Αργεντινή) την 1η Φεβρουαρίου.
Σύμφωνα με άλλες αποφάσεις:
*Εγκρίθηκε η ένταξη στη δύναμη των σωματείων – μελών της Ομοσπονδίας του ΑΟ Πεντελικού και του Νηρέα Καρδίτσας
*Εγκρίθηκε το αίτημα για την πραγματοποίηση σχολής Κριτών – Χρονομετρών Κολύμβησης στην Αλεξανδρούπολη (25 Ιανουαρίου) και σε Καρδίτσα, Καβάλα (Τεχνική κολύμβηση) σε ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν αργότερα.
*Εγκρίθηκε η διεξαγωγή των Χειμερινών αγώνων Κατηγοριών κολύμβησης Βόρειας Ελλάδας στην Καβάλα (14-16 Φεβρουαρίου)
*Εγκρίθηκε η διοργάνωση Καμπ προετοιμασίας για τις Εθνικές ομάδες Νεανίδων και Γυναικών στη Συγχρονισμένη κολύμβηση, σε ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν αργότερα
*Εγκρίθηκε η μετάβαση της Ελένης Κουγιά και της Σπυριδούλα Μπαντέ στη Βαρκελώνη για την παρακολούθηση σχολής Κριτών Συγχρονισμένης κολύμβησης της Fina (5-10 Φεβρουαρίου)
*Με έγγραφη επίπληξη τιμωρούνται οι κολυμβητές Απόστολος Χρήστου, Φώτης Μυλωνάς και Μιχάλης Κοντιζάς για τη συμπεριφορά τους στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης εφήβων / νεανίδων του 2013 (Πόζναν)
*Στο Βόλο λόγω έλλειψης αγωνιστικών χώρων στην Αθήνα, μεταφέρονται μια σειρά από προσεχείς αγωνιστικές δράσεις του αθλήματος των Καταδύσεων. Συγκεκριμένα η Ημερίδα ΟΠΕΝ και κατηγοριών Α΄, Β΄, Γ΄(15-17 Φεβρουαρίου), το Κύπελλο Άνοιξης (22-23 Μαρτίου), οι Βαλκανικοί εφήβων / νεανίδων (25-27 Απριλίου), το Πανελλήνιο πρωτάθλημα κατηγοριών Α΄, Β’ (8-11 Μαϊου) και το Πανελλήνιο πρωτάθλημα ΟΠΕΝ και κατηγοριών Γ΄, Δ’ (20-22 Ιουνίου). Δεν πρόκειται να μετάσχουμε στο μίτινγκ της Δρέσδης (25-27 Απριλίου), ενώ ματαιώνεται το μίτινγκ «Βεργίνα Καπ» (7-9 Μαρτίου, Αθήνα)
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΕ


No comments: