Follow by Email

Friday, January 3, 2014

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΗΣ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ..


ΟΤΑΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΕΙΝΑΙ "ΜΠΕΤΟΝ ΑΡΜΕ", ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΧΙΛΙΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΚΛΕΜΜΕΝΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΣΗ ΤΩΝ ΥΠΕΡΑΝΩ ΥΠΟΨΙΑΣ ΥΨΗΛΑ ΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΟΥ!
ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΤΑ ΤΟΝ "ΧΑΜΟ" ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ Η ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΑΝΔΡΙΑΝΟΥ ΤΗΝ "ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΟΜΑΔΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΠΑΝΕΛΕΓΧΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΓΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΠΡΑΞΗΣ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΟΥ"!!!

ΠΟΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ?? ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ "ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΟΥΝ" ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΟ ΑΜΕΣΟ ΜΕΛΛΟΝ!! ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΑΦΗΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΗ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΑΖΩ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΑΚΚΙ!! ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ. ΚΑΠΟΙΑ ΓΡΑΠΤΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ!!


ΠΩΣ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΟ, ΑΦΟΥ ΗΔΗ ΕΙΧΑΝ ΣΤΑΛΕΙ ΦΑΚΕΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ? ΤΑ ΑΝΑΙΡΕΙΤΕ? ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΛΑΘΟΣ ΤΟΤΕ?? ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΕΙΧΕ ΖΗΤΗΣΕΙ Η ΙΕΡΑΡΧΙΑ "410" ΕΥΡΩ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΩ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΖΗΤΩ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΣΟΙ ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ ΕΙΧΑΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΗΡΟΥΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΤΗΡΟΥΣΑΝ!! ΔΕΝ ΥΠΕΡΕΒΗΝ ΤΗΝ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΜΟΥ ΜΕ 410 ΕΥΡΩ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΜΟΥ! ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ "ΚΟΨΑΤΕ"???!!! ΕΠΡΕΠΕ ΗΔΗ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ  Ε.Δ.Ε (ΕΝΟΡΚΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ)  ΚΑΙ  Π Ε Ι Θ Α Ρ Χ Ι Κ Α  ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΚΕΙ , ΑΚΟΥΝΗΤΟΙ ΟΛΟΙ, ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΑΙΖΟΥΝ ΟΛΟΥΣ!!
ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ (ΠΡΩΗΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ) ΠΗΓΕ ΕΜΕΝΑ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΔΙΩΞΕΙ!!


ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ,  ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΒΛΗΘΕΙ Η ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 18 ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 3205/03, ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΠΡΟΣΘΕΤΩΝ ΑΜΟΙΒΩΝ!! ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ???!!
Η ΟΜΑΔΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ? ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΜΟΙΒΕΣ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΣΕ:
α) ΓΥΜΝΑΣΙΑΔΑ 2006 ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ 24/6-3/7/2006 ?
β) ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΛΑΣΣΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ-β ΓΚΡΟΥΠ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ 17 ΚΑΙ 18/6/06??
γ) ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ -ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ 2009???
δ) ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΝΩΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΗΣ Ν.Α ΕΥΡΩΠΗΣ ΑΘΗΝΑ 16 ΚΑΙ 17/3/2006???
ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΑΟΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΟΘΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΜΟΙΒΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ! 


ΚΑΝΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ, ΑΦΟΥ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ  ΝΑ ΕΙΝΑ ΕΛΛΙΠΗ ΚΑΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΗ ΕΠΙΤΡΕΠΤΟΣ!
ΕΣΕΙΣ,  Κ Υ Ρ Ι Ε   Α Ν Δ Ρ Ι Α Ν Ε, ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΨΑΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΠΙ ΣΕΙΡΑ ΕΤΩΝ ΔΕΝ ΕΤΗΡΕΙΤΟ Ο ΝΟΜΟΣ ΠΕΡΙ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΗΣ Γ.Γ.ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ?? ΠΟΙΟΙ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ?? ΟΙ ΝΟΜΙΚΟΙ ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΛΑΒΕΙ ΓΝΩΣΗ??? ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ??

ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ, ΑΓΑΠΗΤΕ ΥΦΥΠΟΥΡΓΕ, ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΟΥΣ, ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ?? ΟΤΑΝ 22 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ???
ΟΙ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΦΟΥ ΑΝΟΙΧΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΒΡΕΘΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΕΘΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ "ΘΑΨΕΙ", ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ!!


ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΩΧΡΙΑ ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΗΣ Γ.Γ.ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ!!!

ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Η ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΣΑΣ, ΣΑΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ, Ο Φ Ε Ι Λ Α Ν  ΝΑ "ΚΟΒΟΥΝ" ΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΥΠΕΡΕΒΑΙΝΑΝ ΤΟ 50% ΤΟΥ ΜΙΣΘΟΥ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ?
ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ ΘΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΩ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ:  ΟΤΑΝ ΕΙΔΑΝ ΟΤΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΥΠΕΡΒΕΙ ΜΕ "410" ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΜΟΥ, ΗΤΑΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΝΑ ΤΑ ΚΟΨΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΗ!!!
 ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΕ ΘΙΞΟΥΝ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΜΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ ΦΑΚΕΛΛΟ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ" 410"  ΈΥΡΩ???


ΟΛΑ ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ ΣΕ ΟΤΙ ΜΕ ΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!
10, 15 ΧΡΟΝΙΑ, ΟΣΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ. ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΗΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ!!!
ΟΣΟΙ ΟΜΩΣ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ (ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ, ΣΧΟΛΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ, ΟΠΑΠ, ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΕΣ, ΣΥΝΕΔΡΙΑ Κ.Λ.Π.) ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΟΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟ ΤΟΥΣ... ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΕΥΚΟΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟΥ, ΔΕΝ ΤΑ ΕΚΟΒΑΝ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΔΗΛΑΔΗ, ΔΕΝ ΤΗΡΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕ...!!!
ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠΟ ΤΉΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ!!!
ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΩΝ, ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΩΝ, ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ!!

ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ (ΝΟΜΙΖΟΥΝ) ΕΣΑΕΙ!!


ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ  ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΟ?
Ή ΜΗΠΩΣ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟ????? ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΜΕ!!!
Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΚΥΡΙΕ ΑΝΔΡΙΑΝΕ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΗ...Η Θ Ι Κ Η!!!

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!
ΘΕΟΔΩΡΟΒΙΑ ΠΛΑΚΑ
ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ Γ.Γ.ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
http://clubs.pathfinder.gr/EFTA7/12222?forum=1927&read=317

No comments: