Tuesday, September 17, 2013

Που το θυμήθηκα!!! Ενας ιστορικός σύλλογος με συμπεριφορά κοτετσιού!!!!

Γιακούποβιτς και Στεφάνου πρωταθλητές 2013PDFΕκτύπωσηE-mail
Κυριακή, 01 Σεπτέμβριος 2013 10:07
O Αλέξανδρος Γιακούποβιτς (Ο.Α Αθηνών) και η Αγνή Στεφάνου (Α.Ο. Α Φιλοθέης) αναδείχθηκαν πρωταθλητές Ελλάδας για το 2013. Στους τελικούς του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ανδρών-Γυναικών, που ολοκληρώθηκε στη Φιλοθέη, ο Γιακούποβιτς πήρε χωρίς αγώνα τον τίτλο καθώς ο Γιώργος Μπαλαφούτας (Ο.Α Θεσσαλονίκης) δεν αγωνίστηκε λόγω τραυματισμού ενώ η Στεφάνου νίκησε την Ασπασία Αυγέρη (Α.Ο.Α Ηλιούπολης) με 7-5, 6-2.

Τους υπόλοιπους τίτλους κατέκτησαν: οι Γλέζος Μανόλης (Ο.Α. Αθηνών)/Καπτέκι Αλέξανδρος (Α.Σ. Καλοβελώνης) στο Διπλό Ανδρών, οι Αυγέρη Ασπασία (Α. Ο.Α. Ηλιούπολης)/Δεμέναγα Δάφνη (ΑΚΑ Μαραθώνα) στο Διπλό Γυναικών και οι Βασιλείου Αναστασία (Ο.Α. Αθηνών)/Καπτέκι Αλέξανδρος (Α.Σ. Καλοβελώνης) στο Διπλό Μικτό.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα στους τελικούς:
ΜΟΝΟ ΑΝΔΡΩΝ
Γιακούποβιτς (Ο.Α Αθηνών)-Μπαλαφούτας (Ο.Α Θεσσαλονίκης) med
ΜΟΝΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Στεφάνου (Α.Ο.Α Φιλοθέης) Αυγέρη (Ᾱ. Ο.Α. Ηλιούπολης) 7-5, 6-2
ΔΙΠΛΟ ΑΝΔΡΩΝ
Γλέζος (Ο.Α. Αθηνών)/Καπτέκι (Α.Σ. Καλοβελώνης)- Παυλής (Ο.Α. Θεσσαλονίκης)/Καλλίνικος (Α.Κ.Α. Μαραθώνα) med
ΔΙΠΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Αυγέρη (Α.Ο.Α Ηλιούπολης) /Δεμέναγα (ΑΚΑ Μαραθώνα) - Στεφάνου (Ο.Α. Αθηνών)/ Μαυρή (Α.Κ.Α. Μαραθώνα) 6-1, 6-1.
ΔΙΠΛΟ ΜΙΚΤΟ
Βασιλείου (Ο.Α. Αθηνών)/Καπτέκι (Α.Σ. Καλοβελώνης) -Μπάκα (Ο.Α. Πετρούπολης)/Παπαχριστόπουλος (ΑΟΑ Φιλοθέης) 3-6, 6-3, (7)                                                                                                                                          
  Εντάξη ο κόκορας είναι κόκορας και οι κότες που τον ακολουθούν γνωστές σ όλους!ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ένας σύλλογος όπως η ΦΙΛΟΘΕΗ να κάνει τέτοια τραγικά λάθη?Ούτε μια φωτογραφία σ όλο το τουρνουά(αλήθεια τολμούσε να δείξη την γύμνια του!) αλλά και ούτε φωτογραφία των αθλητών που είναι πρωταθλητές ΕΛΛΑΔΟΣ!                                 ...
 Αλήθεια ΤΟΣΟ πολύ έχει χαθεί το ήθος των αγώνων ώστε να κρύβονται σαν τα ποντίκια ΟΛΟΙ οι υπεύθυνοι? Αντί να είστε σύλλογος που να ονειρεύονται να γίνυν σαν εσάςς όσοι ξεκινούν, γίνατε οι τελευταίοι.Πετάξτε αυτόν τον μαδημένο άρρωστο στην ψυχή κόκορα.Δείτε την ιστορία σας.Πιστεύετε οτι είχατε κέρδος μ αυτή την τραγική εικόνα που παρουσιάσατε ως όμιλος? Σας συζητάει ΟΛΗ η Ελλάδα για την κατάντια σας.Ντροπή!!!!!!

               



No comments: